EiendomsWatch

Statsforvalteren stiller spørsmål ved rettssikkerheten i behandlingen av småhusplanen i Oslo

Statsforvalteren i Oslo og Viken frykter beboere i småhusplanområdet i Oslo kan bli påført økonomiske tap – uten å vite om det – dersom det foreslåtte forslaget til småhusplan blir vedtatt

KOMMER MED INNSPILL: Statsforvalterens intensjon er å bidra til at bestemmelsene som vedtas, får et lovlig innhold som sikrer forutsigbarhet for berørte grunneiere/tiltakshavere og begrenser tolkningstvil ved fremtidig anvendelse av bestemmelsene, og at bestemmelsene vedtas på lovlig måte. | Foto: Lise Åserud / NTB

Juridisk avdeling hos Statsforvalteren i Oslo og Viken setter spørsmåltegn ved flere forhold rundt revideringen av småhusplanen i Oslo.

«Slik bestemmelsene er formulert og presentert er det grunn til å stille spørsmål ved om planbestemmelsene her er utformet i samsvar med krav til entydige og klare planbestemmelser som ivaretar lovens formål om klarhet og forutsigbarhet», heter det i innspillet som er sendt til Plan- og bygningsetaten i Oslo.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch