EiendomsWatch

Slik blir det nye boligområdet ved Drangsvann i Kristiansand

Link vant konkurransen om utvikling av et boligområde på 70.000 kvadratmeter med over 600 leiligheter langs Drangsvann i Kristiansand.

MELLOM FJORD OG VANN: Med flott beliggenhet og utsikt mot både vannet, fjorden og Kristiansand sentrum, mener Link dette området har et ypperlig utgangspunkt for å bli et attraktivt boligområde. | Foto: Link

Links visjon for Drangsvann er å skape en levende bydel hvor man kan bo og leve i alle faser av livet. I pressemeldingen skriver selskapet at forutsetninger for god fysisk og psykisk helse knyttes i første rekke til sosial bærekraft, nærhet til natur og et fysisk miljø som tilrettelegger for aktivitet og møter mellom mennesker på tvers av alder, interesser og funksjonsnivå. Gode arkitektoniske løsninger skal tilrettelegge for aktivitet og fellesskap – det gode naboskapet.

Link forteller videre at det er dette de har lagt til grunn for løsningsforslaget der de har etterstrebet å skape et tydelig hierarki av uterom og et rikt tilbud av fritidsaktiviteter for beboerne.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch