Her blir det miljøgate: Ny kjøper vil utvikle boliger og næring

Karl-Ove Bjørnstad Eiendom (Kobe) har kjøpt en nylig omregulert eiendom i Trondheim fra Puls Eiendom og Torbjørn Torske Prosjektutvikling.
VIL BYGGE BOLIGER, NÆRINGSAREAL, PARKERING OG PARK: Innherredsveien 103 i Trondheim ble nylig omregulert med formål om boligfortetting. | Foto: Karl-Ove Bjørnstad Eiendom AS
VIL BYGGE BOLIGER, NÆRINGSAREAL, PARKERING OG PARK: Innherredsveien 103 i Trondheim ble nylig omregulert med formål om boligfortetting. | Foto: Karl-Ove Bjørnstad Eiendom AS

Eiendommen Karl-Ove Bjørnstad Eiendom (Kobe) har kjøpt ligger i Innherredsveien 103 i Trondheim. Dette forteller selskapet på egne nettsider. Det er Puls Eiendom og Torbjørn Torske Prosjektutvikling som selger. Einar Skomsvoll i Norion Næringsmegling var megler.

Eiendommen ble nylig omregulert med formål om boligfortetting, i tillegg til næring på bakkeplan, samt offentlig park og torg.

«Eiendommen har en veldig spennende beliggenhet. Den grenser til Innherredsveien i nord, som snarlig blir transformert til miljøgate, og idylliske Saxenborg gård i sør. Den sentrale lokasjonen er helt i tråd med vår strategi for boligutvikling, og ligger nært store deler av vår eksisterende portefølje», sier daglig leder i Kobe, Mikal Bjørnstad, i en kommentar på selskapets nettside.

KOBE har planer om å omforme prosjektet til 58 leiligheter, parkeringskjeller og mellom 300 og 400 kvadratmeter næringsareal på bakkeplan. De ønsker også å bygge offentlig park og torg mot Innherredsveien i vest.

«Vi jobber nå med søknad om rammetillatelse og regner med å være i gang med bygging første kvartal 2023», heter det på hjemmesiden.

Det er ikke kjent hva prisen var.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også