EiendomsWatch

Her blir det miljøgate: Ny kjøper vil utvikle boliger og næring

Karl-Ove Bjørnstad Eiendom (Kobe) har kjøpt en nylig omregulert eiendom i Trondheim fra Puls Eiendom og Torbjørn Torske Prosjektutvikling.

VIL BYGGE BOLIGER, NÆRINGSAREAL, PARKERING OG PARK: Innherredsveien 103 i Trondheim ble nylig omregulert med formål om boligfortetting. | Foto: Karl-Ove Bjørnstad Eiendom AS

Eiendommen Karl-Ove Bjørnstad Eiendom (Kobe) har kjøpt ligger i Innherredsveien 103 i Trondheim. Dette forteller selskapet på egne nettsider. Det er Puls Eiendom og Torbjørn Torske Prosjektutvikling som selger. Einar Skomsvoll i Norion Næringsmegling var megler.

Eiendommen ble nylig omregulert med formål om boligfortetting, i tillegg til næring på bakkeplan, samt offentlig park og torg.

«Eiendommen har en veldig spennende beliggenhet. Den grenser til Innherredsveien i nord, som snarlig blir transformert til miljøgate, og idylliske Saxenborg gård i sør. Den sentrale lokasjonen er helt i tråd med vår strategi for boligutvikling, og ligger nært store deler av vår eksisterende portefølje», sier daglig leder i Kobe, Mikal Bjørnstad, i en kommentar på selskapets nettside.

KOBE har planer om å omforme prosjektet til 58 leiligheter, parkeringskjeller og mellom 300 og 400 kvadratmeter næringsareal på bakkeplan. De ønsker også å bygge offentlig park og torg mot Innherredsveien i vest.

«Vi jobber nå med søknad om rammetillatelse og regner med å være i gang med bygging første kvartal 2023», heter det på hjemmesiden.

Det er ikke kjent hva prisen var.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch