SPG kjøper detaljregulert tomt på Stovner – inngår samarbeid med Ineo Eiendom

Scandinavian Property Group (SPG) kjøper seg inn i utviklingen av Norges første FutureBuilt sirkulær-boligprosjekt på Stovner i Oslo.
SPG SATSER PÅ STOVNER: Selskapet går inn i Norges første FutureBuilt sirkulær-boligprosjekt | Foto: MAD Arkitekter / Reinventing cities
SPG SATSER PÅ STOVNER: Selskapet går inn i Norges første FutureBuilt sirkulær-boligprosjekt | Foto: MAD Arkitekter / Reinventing cities

Scandinavian Property Group (SPG) har ifølge en pressemelding inngått et samarbeid med Ineo Eiendom om den regulerte eiendommen i tilknytning til Stovner T-banestasjon. Eiendommen ligger i direkte tilknytning til det nye bydelsbadet som er under bygging.

Tomten var en del av en tomtekonkurranse i regi av Reinventing Cities og Oslo Kommune, som Ineo vant sammen med blant annet MAD Arkitekter i 2019. 

På tomten skal det utvikles rundt 240 boliger fordelt på flere bygningskropper. Det legges stor vekt på gode, hyggelige uteområder, samt fellesfunksjoner for fremtidige beboere. 

– Et inkluderende og mangfoldig nabolag er det vi forsøker å skape, og som ligger i bakhodet ved alle valgene vi tar i utformingen. Prosjektet skal bli et godt sted å bo, sier Markus Erlandsen, partner i SPG. 

Det planlegges for salgsstart i første halvår 2025. 

–Vi har allerede kommet i gang med samarbeidet med Oslo Kommune og FutureBuilt, og vi ser frem til å kunne tilby markedet effektive og moderne leiligheter i et område som står foran en meget spennende utvikling de neste årene, sier Erlandsen

Newsec var megler og Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig var juridisk rådgiver i transaksjonen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også