EiendomsWatch

Krefting kjøper seg opp i Bjørvika

Eiendomsinvestor Carl Erik Krefting kjøper seg kraftig opp i Oslo Bay District. Kreftings selskap har også sikret seg en opsjon for å kjøpe hele selskapet.

TAR BYGULVET I BJØRVIKA: Carl Erik Krefting har sikret selskapet sitt en opsjon på kjøp av Oslo Bay District, et selskap som eier 38.000 kvadratmeter med utleieareal i Bjørvika. | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Det skriver Finansavisen tirsdag.

Carl Erik Krefting kontrollerte fra før en tredel av aksjene i selskapet, men har nå kjøpt seg opp til 41 prosent eierskap. Dette fremgår av en fersk kvartalsrapport fra Kreftings selskap, Carucel Property.

– Vi har kjøpt oss opp til 41 prosent eierskap og har inngått en avtale om å øke eierandelen til 50 prosent. I tillegg har vi forhandlet frem en opsjon som gir oss rett til å kjøpe oss opp til 100 prosent, sier Krefting til Finansavisen.

Ifølge Krefting skapte koronasituasjonen en god anledning til å forhandle med Madison International Realty, dagens medeier i Oslo Bay District

I april hentet Carucel Property 600 millioner kroner gjennom en usikret obligasjon.

Les kvartalsrapporten til Carucel Property her.

Mer fra EiendomsWatch

Axa med storkjøp i logistikk

Den franske kapitalforvalteren Axa har kjøpt en portefølje av logistikkeiendommer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selgeren er NREP.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch