Kjøper av løkmottak i Larvik: – Det var første gang vi stoppet i Larvik

En lang leiekontrakt med Bama fristet Rana Tariq til å legge nær 36 millioner kroner på bordet for et løklager i Larvik.
LAGER OG KONTOR: Bygget er på litt over 3.000 kvadratmeter og består av produksjonslokaler og en kontorfløy. | Foto: Q4 Næringsmegling
LAGER OG KONTOR: Bygget er på litt over 3.000 kvadratmeter og består av produksjonslokaler og en kontorfløy. | Foto: Q4 Næringsmegling

Det var i april i år at eiendommen til Larvik Løk ble lagt ut til salgs gjennom Q4 Næringsmegling. I august i år var salget unnagjort nær prisantydningen på 36 millioner kroner. Nå er også kjøperen kjent, skriver Østlands-Posten.

Løklageret er kjøpt av selskapet Rana Tariq AS.

– Vi så at det var en lang leiekontrakt og Bama er et sterkt selskap. Bygget ligger på en lokasjon hvor tilgjengeligheten på løk er god. Det er en veldrevet familiebedrift, og vi ser en god framtid der. Men lokasjonen var det viktigste for å kjøpe, sier Rana Tariq til lokalavisen.

Han forteller videre at kjøpet ble til litt ved tilfeldigheter.

– Vi var på vei nedover til Kristiansand, men vi så at det var en eiendom som var interessant for oss. Det var første gang vi stoppet i Larvik, men jeg har kjørt gjennom mange ganger før.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også