EiendomsWatch

Landet parkeringskontrakt til 2 milliarder kroner

Onepark har sikret seg en ny femårsavtale for driften av parkeringsanleggene på Oslo lufthavn.

KREVENDE PANDEMI: Administrerende direktør i Onepark, Leif Nymoen, sier pandemien har vært krevende for selskapet, men at de nå se at trafikken tar seg opp igjen. | Foto: Katrine Lunke/Apeland

Det fremgår av en pressemelding fra selskapet mandag ettermiddag.

– Vi har hatt et fantastisk samarbeid med Avinor på Oslo lufthavn siden 2017. I år har det åpenbart vært rolig aktivitet på grunn av pandemien, men ikke hos oss. Vi har jobbet hardt i flere måneder for å sikre fornyet tillit hos Avinor. Konkurransen har vært tøff og vi er derfor veldig glade for at Avinor har valgt å fortsette samarbeidet med oss, sier administrerende direktør i Onepark, Leif Nymoen, i meldingen.

Avinor lyste ut anbudet i april i år, og fristen for innleveringen gikk ut i juni. Avtalen om drift av parkering på Gardermoen er den nest største avtalen Avinor har med samarbeidspartnere. Den samlede kontraktsverdien skal være på rundt 2 milliarder kroner de neste fem årene.

– Avinor er uten tvil vår største kunde, og svært viktig for oss både økonomisk og markedsmessig. Derfor er det ekstra gøy at vi får lov til å fortsette. Dette skal vi feire i flere dager, sier Nymoen videre i meldingen og legger til at pandemien har vært krevende for selskapet.

– Men vi ser at trafikken nå tar seg opp igjen, og vi er klare for å ta imot alle som ønsker å komme seg enkelt og raskt til og fra flyplassen.

Onepark eies av Indigo Management. Sistnevnte var nylig aktuell etter at selskapet solgte en svært sentral eiendom i sentrum av Oslo, Paleet parkeringshus, til Bane Nor Eiendom.

Bane Nor Eiendom kjøper Paleet parkeringshus for 1 milliard 

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch