Landet parkeringskontrakt til 2 milliarder kroner

Onepark har sikret seg en ny femårsavtale for driften av parkeringsanleggene på Oslo lufthavn.
KREVENDE PANDEMI: Administrerende direktør i Onepark, Leif Nymoen, sier pandemien har vært krevende for selskapet, men at de nå se at trafikken tar seg opp igjen. | Foto: Katrine Lunke/Apeland
KREVENDE PANDEMI: Administrerende direktør i Onepark, Leif Nymoen, sier pandemien har vært krevende for selskapet, men at de nå se at trafikken tar seg opp igjen. | Foto: Katrine Lunke/Apeland

Det fremgår av en pressemelding fra selskapet mandag ettermiddag.

– Vi har hatt et fantastisk samarbeid med Avinor på Oslo lufthavn siden 2017. I år har det åpenbart vært rolig aktivitet på grunn av pandemien, men ikke hos oss. Vi har jobbet hardt i flere måneder for å sikre fornyet tillit hos Avinor. Konkurransen har vært tøff og vi er derfor veldig glade for at Avinor har valgt å fortsette samarbeidet med oss, sier administrerende direktør i Onepark, Leif Nymoen, i meldingen.

Avinor lyste ut anbudet i april i år, og fristen for innleveringen gikk ut i juni. Avtalen om drift av parkering på Gardermoen er den nest største avtalen Avinor har med samarbeidspartnere. Den samlede kontraktsverdien skal være på rundt 2 milliarder kroner de neste fem årene.

– Avinor er uten tvil vår største kunde, og svært viktig for oss både økonomisk og markedsmessig. Derfor er det ekstra gøy at vi får lov til å fortsette. Dette skal vi feire i flere dager, sier Nymoen videre i meldingen og legger til at pandemien har vært krevende for selskapet.

– Men vi ser at trafikken nå tar seg opp igjen, og vi er klare for å ta imot alle som ønsker å komme seg enkelt og raskt til og fra flyplassen.

Onepark eies av Indigo Management. Sistnevnte var nylig aktuell etter at selskapet solgte en svært sentral eiendom i sentrum av Oslo, Paleet parkeringshus, til Bane Nor Eiendom.

Bane Nor Eiendom kjøper Paleet parkeringshus for 1 milliard 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også