EiendomsWatch

Power flytter inn i Drammensveien 161 i Oslo

Elektronikkjeden Power flytter inn i Toyotas tidligere lokaler i Drammensveien 161, og blir dermed nabo med Elkjøp.

KONVERTERES: Toyotas gamle lokaler med butikk, kontorer og verksted konverteres til handel når Power flytter inn. | Foto: Selmer Eiendom

Eiendommen eies av Selmer Eiendom, og det er Cushman & Wakefield Realkaptial som har bistått i utleieprosessen. Dette opplyser Cushman & Wakefield Realkaptial på egne hjemmesider.

– Det er viktig å forstå leietakernes behov når man skal konvertere bruken i en eiendom, som tidligere huset bilutsalg og verksted til retail. Det innebærer blant annet å sikre smidig varelevering og kundeparkering, men også å se hvilke kvaliteter som bidrar til å skape en effektiv butikk for gode kundeopplevelser, forteller Son André Hval, seniorrådgiver i Cushman & Wakefield Realkapital.

Bygget ligger like ved Cirkle K-stasjonen på Skøyen. Like rundt hjørnet, i Drammensveien 159, ligger Elkjøp.

Den nye Power-butikken ventes å åpne dørene i forbindelse med årets Black Week.

– Cushman & Wakefield Realkapital forstår retailaktørenes behov, og evner å tenke nytt når de ser en eiendom. Her så de mulighetene for å konvertere de gamle verkstedlokalene til handel, og vi gleder oss over å ha fått Power inn som leietaker, sier administrerende direktør Fredrik Selmer i Selmer Eiendom.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch