Power flytter inn i Drammensveien 161 i Oslo

Elektronikkjeden Power flytter inn i Toyotas tidligere lokaler i Drammensveien 161, og blir dermed nabo med Elkjøp.
KONVERTERES: Toyotas gamle lokaler med butikk, kontorer og verksted konverteres til handel når Power flytter inn. | Foto: Selmer Eiendom
KONVERTERES: Toyotas gamle lokaler med butikk, kontorer og verksted konverteres til handel når Power flytter inn. | Foto: Selmer Eiendom

Eiendommen eies av Selmer Eiendom, og det er Cushman & Wakefield Realkaptial som har bistått i utleieprosessen. Dette opplyser Cushman & Wakefield Realkaptial på egne hjemmesider.

– Det er viktig å forstå leietakernes behov når man skal konvertere bruken i en eiendom, som tidligere huset bilutsalg og verksted til retail. Det innebærer blant annet å sikre smidig varelevering og kundeparkering, men også å se hvilke kvaliteter som bidrar til å skape en effektiv butikk for gode kundeopplevelser, forteller Son André Hval, seniorrådgiver i Cushman & Wakefield Realkapital.

Bygget ligger like ved Cirkle K-stasjonen på Skøyen. Like rundt hjørnet, i Drammensveien 159, ligger Elkjøp.

Den nye Power-butikken ventes å åpne dørene i forbindelse med årets Black Week.

– Cushman & Wakefield Realkapital forstår retailaktørenes behov, og evner å tenke nytt når de ser en eiendom. Her så de mulighetene for å konvertere de gamle verkstedlokalene til handel, og vi gleder oss over å ha fått Power inn som leietaker, sier administrerende direktør Fredrik Selmer i Selmer Eiendom.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også