EiendomsWatch

Logicenters leier ut 18.000 kvadratmeter i Vestby

Den nye leietakeren vil doble lagerkapasiteten når nybygget i Vestby inntas til våren.

Foto: Logicenters

Logicenters har signert en langsiktig leieavtale med transport- og fraktselskapet NTEX i Vestby. Avtalen dekker et areal på 18.000 kvadratmeter, som inkluderer et lagerområde på 14.000 kvadratmeter, en terminal på 3700 kvadratmeter og et kontorareal på 800 kvadratmeter tilpasset leietakers behov

NTEX skal inn i Logicenters nye eiendom på til sammen 28.500 kvadratmeter i Toveien 21. Etter planen skjer det i mai 2022.

– Vi er veldig glade for å inngå en avtale med NTEX. De er en stor aktør innen transportbransjen som befinner seg i en veldig spennende vekstfase. Vi er sikre på at de kommer til å trives i sitt topp moderne lokale i Vestby, som både holder høy standard og som vil være gjennomsyret av bærekraftige materialvalg. Vi ser frem imot å ønske de velkommen når eiendommen er klar for innflytning, sier Ruben Krantz, Commercial Manager i Logicenters i Norge, i en pressemelding.

Andreas Hoel Nikolic, administrerende direktør i NTEX i Norge, sier i meldingen at deres nåværende  lokale på Sofiemyr er fullt i dag.

– Gjennom å flytte inn i nye lokaler har vi muligheten til å doble vår lagerkapasitet og vår virksomhet kan fortsette å vokse ytterligere. Vi vil takke Logicenters nok en gang for et veldig godt samarbeid, sier Hoel Nikolic.

Bygget vil også bli sertifisert som BREEAM «Very Good» med mulighet for solcellepaneler på taket.

 

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch