Logicenters leier ut 18.000 kvadratmeter i Vestby

Den nye leietakeren vil doble lagerkapasiteten når nybygget i Vestby inntas til våren.
Foto: Logicenters
Foto: Logicenters

Logicenters har signert en langsiktig leieavtale med transport- og fraktselskapet NTEX i Vestby. Avtalen dekker et areal på 18.000 kvadratmeter, som inkluderer et lagerområde på 14.000 kvadratmeter, en terminal på 3700 kvadratmeter og et kontorareal på 800 kvadratmeter tilpasset leietakers behov

NTEX skal inn i Logicenters nye eiendom på til sammen 28.500 kvadratmeter i Toveien 21. Etter planen skjer det i mai 2022.

– Vi er veldig glade for å inngå en avtale med NTEX. De er en stor aktør innen transportbransjen som befinner seg i en veldig spennende vekstfase. Vi er sikre på at de kommer til å trives i sitt topp moderne lokale i Vestby, som både holder høy standard og som vil være gjennomsyret av bærekraftige materialvalg. Vi ser frem imot å ønske de velkommen når eiendommen er klar for innflytning, sier Ruben Krantz, Commercial Manager i Logicenters i Norge, i en pressemelding.

Andreas Hoel Nikolic, administrerende direktør i NTEX i Norge, sier i meldingen at deres nåværende  lokale på Sofiemyr er fullt i dag.

– Gjennom å flytte inn i nye lokaler har vi muligheten til å doble vår lagerkapasitet og vår virksomhet kan fortsette å vokse ytterligere. Vi vil takke Logicenters nok en gang for et veldig godt samarbeid, sier Hoel Nikolic.

Bygget vil også bli sertifisert som BREEAM «Very Good» med mulighet for solcellepaneler på taket.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også