EiendomsWatch

Krefting kjøper lagerbygg i Sandefjord

Carl Erik Kreftings Carucel Eiendom kjøper lager i Borgeskogen utenfor Sandefjord med prisantydning på 95 millioner kroner.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Etter elleve uker med due diligence ble Borgeskogen 36 like nord for Stokke i Vestfold solgt. Kjøper er ifølge Sandefjords Blad Carl Erik Kreftings Carucel Eiendom.

Prisen i handlene er så langt ikke kjent, men eiendommen ble lagt ut i markedet i august med en prisantydning på 95 millioner kroner. Det tilsvarte en bruttoyield på 6,4 prosent.

NÆRT E18 OG TORP: Borgeskogen 36 ligger cirka 1 kilometer fra E18 og 6 kilometer fra Torp | Foto: Q4 Næringsmegling
NÆRT E18 OG TORP: Borgeskogen 36 ligger cirka 1 kilometer fra E18 og 6 kilometer fra Torp | Foto: Q4 Næringsmegling

Dagens leietager av Borgeskogen 36 er dør- og vindusprodusenten Harmonie. Selger av eiendommen er også største eier i Harmonie.

Megler i handelen var Rune Allerød i Q4 Næringsmegling. Salget av Borgeskogen 36 var en av tre handler som ble fullført av Allerød i forrige uke. Til sammen solgte megleren eiendommer i Borgeskogen for 220 millioner kroner. Det er personlig rekord.

– Det er spesielle tider, og vi har tilbakelagt et år med høy omsetning. Jeg tror dette trykket som er i markedet vil vare ut året og fortsette inn i neste år. Vi ligger an til hundre prosent økning i omsetting siden i fjor, sier Allerød til lokalavisen.

De to andre eiendommene som ble solgt var Borgeskogen 40 og Borgeskogen 45. Eiendommene lå ute i markedet med prisantydninger på henholdsvis 54 millioner kroner og 72 millioner kroner.

Borgeskogen 40 ble solgt til selskapet Rana Tariq AS, mens Borgeskogen 45 ble solgt til Finn Erik Røed og Frank Duvholt, skriver Sandefjords Blad.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch