EiendomsWatch

SSG utvider lagersatsing i øst med nytt kjøp

Self Storage Group kjøper mer eiendom i Halden, der selskapet har lager fra før av, for åtte millioner kroner.

MER: Adm.dir. Fabian Søbak i Self Storage Group og bilde av et minilager i City Self Storage-merkevaren, her fra Nesbru. Nå satser selskapet enda mer på andre siden av Oslofjorden. | Foto: Self Storage Group

Onsdag melder Self Storage Group at selskapet har inngått en avtale om kjøp av eiendom i Sørliveien 84 i Halden.

Transaksjonen har en verdi på åtte millioner kroner og er ventet å bli gjennomført i løpet av første kvartal 2022, opplyser SSG i en børsmelding.

Eiendommen har et utleiepotensiale på anslagsvis 1400 kvadratmeter, og er en del av samme bygning hvor SSG eier og driver et eksisterende anlegg under City Self Storage-merkevaren.

– Via dette oppkjøpet vil SSG få eierskap til hele bygget, som gjør det mulig å utvide anlegget ytterligere. Med denne investeringen styrker vi vår posisjon som markedsleder i Østfold-regionen, sier selskapets administrerende direktør Fabian Søbak via børsmeldingen.

Seksjonen er for tiden opptatt av en leietaker, så omgjøringen til selvbetjent lager skal skje når dagens leiekontrakt går ut.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch