Logistic Contractor og Kaldnes Utvikling samarbeider om logistikk- og industriareal i Holmestrand

Logistic Contractor, som inngår i Wästbygg Gruppen, har undertegnet en intensjonsavtale om et samarbeid med Kaldnes Utvikling i forbindelse med Holmestrand Næringspark.
SAMARBEIDER: Logistic Contractor og Kaldnes Utvikling skal utvikle dette området i Holmestrand. | Foto: Logistic Contractor
SAMARBEIDER: Logistic Contractor og Kaldnes Utvikling skal utvikle dette området i Holmestrand. | Foto: Logistic Contractor

Avtalen omfatter to tomter på 20.000 kvadratmeter hver i Holmestrand Næringspark, 65 kilometer sørvest for Oslo, fremgår det av en pressemelding.

Logistic Contractor får rett til å markedsføre disse tomtene med sikte på å inngå kontrakter med foretak som vil etablere seg i Holmestrand. I avtalen inngår det også at Logistic Contractor kommer til å ha ansvaret for byggingen.

– Holmestrand Næringspark har en god beliggenhet like ved E18. Vi har nå tilgang til logistikk- og industriareal både nord og sør for Oslo gjennom samarbeidsavtaler og kjøp. Dermed kan vi tilby kundene våre en konkurransedyktig helhetsløsning med attraktive arealer, en kompetent utviklings- og entrepriseorganisasjon samt vår mangeårige erfaring i å arbeide med store logistikk- og industribygg, sier Sandu Nylmon, administrerende direktør i Logistic Contractor AS, i meldingen.

Logistic Contractor har nå tilgang til flere tomter og dette åpner for at Logistic Contractor har behov for å utvide sin norske organisasjon.

– Det stemmer. Akkurat nå holder vi på med å rekruttere ytterligere to personer – forretningsutvikler og prosjekteringsleder, som vi håper å ha fått på plass i begynnelsen av 2022, sier Nylmon.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo