EiendomsWatch

Logistic Contractor og Kaldnes Utvikling samarbeider om logistikk- og industriareal i Holmestrand

Logistic Contractor, som inngår i Wästbygg Gruppen, har undertegnet en intensjonsavtale om et samarbeid med Kaldnes Utvikling i forbindelse med Holmestrand Næringspark.

SAMARBEIDER: Logistic Contractor og Kaldnes Utvikling skal utvikle dette området i Holmestrand. | Foto: Logistic Contractor

Avtalen omfatter to tomter på 20.000 kvadratmeter hver i Holmestrand Næringspark, 65 kilometer sørvest for Oslo, fremgår det av en pressemelding.

Logistic Contractor får rett til å markedsføre disse tomtene med sikte på å inngå kontrakter med foretak som vil etablere seg i Holmestrand. I avtalen inngår det også at Logistic Contractor kommer til å ha ansvaret for byggingen.

– Holmestrand Næringspark har en god beliggenhet like ved E18. Vi har nå tilgang til logistikk- og industriareal både nord og sør for Oslo gjennom samarbeidsavtaler og kjøp. Dermed kan vi tilby kundene våre en konkurransedyktig helhetsløsning med attraktive arealer, en kompetent utviklings- og entrepriseorganisasjon samt vår mangeårige erfaring i å arbeide med store logistikk- og industribygg, sier Sandu Nylmon, administrerende direktør i Logistic Contractor AS, i meldingen.

Logistic Contractor har nå tilgang til flere tomter og dette åpner for at Logistic Contractor har behov for å utvide sin norske organisasjon.

– Det stemmer. Akkurat nå holder vi på med å rekruttere ytterligere to personer – forretningsutvikler og prosjekteringsleder, som vi håper å ha fått på plass i begynnelsen av 2022, sier Nylmon.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch