Ønsker 30 millioner kroner for industrieiendom i Høland

Norsk Wavin avvikler fabrikken i Høland og har engasjert næringsmegler Oluf Schou og Realia til å forestå salget av den 85 mål store eiendommen.
LEGGER NED: I sommer besluttet Wavin å legge ned produksjonen ved anlegget i Høland. Eiendommen er nå til salgs. | Foto: Wavin
LEGGER NED: I sommer besluttet Wavin å legge ned produksjonen ved anlegget i Høland. Eiendommen er nå til salgs. | Foto: Wavin

Styreleder i Norsk Wavin, Flemming Madsen, bekrefter til Indre Akershus Blad at eiendommen med Wavins avviklede fabrikk på Løken i Høland kommer for salg rett over nyttår.

– Vi er enige om å ta et utgangspunkt i en prisantydning på 30 millioner kroner, sier næringsmegler Oluf Schou i Realia til Indre Akershus Blad.

Schou mener eiendommen passer godt til arealkrevende produksjonsbedrifter og bedrifter med stort behov for utelagring.

– Vi håper det dukker opp en, to eller helst tre aktører som ser at eiendommen passer til deres virksomhet, sier han videre.

Tomta huser tre bygg på totalt 8.000 kvadratmeter med blant annet produksjonslokale, kontorer og kantine. I tillegg inngår to større lagertelt og andre overbygde arealer.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også