EiendomsWatch

Rygge står fortsatt uten ny kjøper

Eier av Moss lufthavn Rygge har siden i høst prøvd å selge den sivile delen av flyplassen, men kaller den «tungsolgt» overfor Dagsavisen.

UHELDIG: Det har ikke vært mulig å få til en ny runde med drift for den sivile delen av Rygge, ifølge eierselskapets talsperson Espen Ettre. Han og Jotunfjell Partners håper fortsatt at en ny eier vil kjøpe eiendommen de kjøpte i 2017, men skjer ikke det må de ta en ny vurdering og se på hvordan de selv kan få ned kostnadene sine. | Foto: NTB / Avinor

Jotunfjell Partners forsøker å finne nye eiere til Moss lufthavn Rygge, men per 3. januar har det ikke skjedd, melder Dagsavisen.

– Den er tungsolgt. Slik situasjonen er nå, er det ikke noen gode tider for luftfarten. Det er lite optimisme der nå. Det rammer et salg som dette, sier Espen Ettre til avisen.

Ettre er styremedlem i Jotunfjell Partners, som eier den sivile delen av flyplassen øst for Moss. DNB Næringsmegling er engasjert som megler, og har ifølge Dagsavisen ikke ønsket å kommentere salget på nåværende tidspunkt.

Siden de overtok flyplassen i 2017 har drift og vedlikehold kostet dagens eiere seks til sju millioner kroner i året, skriver avisen.

Moss kommune leier deler av flyplassen, og bruker terminalbygget til koronaformål: testing, vaksinering og smittesporing. Ettre oppgir til Dagsavisen at inntektene fra dette ikke har noen stor effekt på det samlede regnestykket og at Jotunfjell Partneres skal vurdere veien videre hvis de ikke klarer å selge flyplassen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch