EiendomsWatch

Self Storage Group kjøper i Stange

Self Storage Group (SSG) har inngått kjøpsavtale for en eiendom i Stange Næringspark.

NYTT LAGER: – Oppkjøpet er i tråd med vår strategi om å utvide selveierporteføljen i utvalgte markeder, sier administrerende direktør i Self Storage Group, Fabian Søbak. | Foto: Self Storage Group

Eiendommen har ifølge børsmeldingen et potensielt utleiebart areal på 600 kvadratmeter. Minilageret som skal driftes under merkevaren OK Minilager skal etter planen åpne i første kvartal 2023.

Transaksjonsverdien opplyses å være 5,3 millioner kroner.

– Eiendommen ligger i Stange, like sør for Hamar. Dette blir SSGs andre anlegg i Hamar-regionen. Oppkjøpet er i tråd med vår strategi om å utvide selveierporteføljen i utvalgte markeder, sier administrerende direktør Fabian Søbak i Self Storage Group via meldingen.

Han mener det er en økende etterspørsel etter selskapets tjenester fordi urbanisering og mindre boarealer gir et større behov for eksterne lagringsløsninger.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch