EiendomsWatch

Self Storage Group kjøper i Stange

Self Storage Group (SSG) har inngått kjøpsavtale for en eiendom i Stange Næringspark.

NYTT LAGER: – Oppkjøpet er i tråd med vår strategi om å utvide selveierporteføljen i utvalgte markeder, sier administrerende direktør i Self Storage Group, Fabian Søbak. | Foto: Self Storage Group

Eiendommen har ifølge børsmeldingen et potensielt utleiebart areal på 600 kvadratmeter. Minilageret som skal driftes under merkevaren OK Minilager skal etter planen åpne i første kvartal 2023.

Transaksjonsverdien opplyses å være 5,3 millioner kroner.

– Eiendommen ligger i Stange, like sør for Hamar. Dette blir SSGs andre anlegg i Hamar-regionen. Oppkjøpet er i tråd med vår strategi om å utvide selveierporteføljen i utvalgte markeder, sier administrerende direktør Fabian Søbak i Self Storage Group via meldingen.

Han mener det er en økende etterspørsel etter selskapets tjenester fordi urbanisering og mindre boarealer gir et større behov for eksterne lagringsløsninger.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch