Kjøper industribygg i Moss – vil bygge om til padelhall

Eiendomsinvestor Erland Tangen har kjøpt et industribygg på 3200 kvadratmeter. Nå håper han kommunen går med på omregulering som åpner for padelhall.
SOLGT: Det er en større seksjon i dette industribygget som nå er solgt | Foto: Norkart
SOLGT: Det er en større seksjon i dette industribygget som nå er solgt | Foto: Norkart

Det er Vålerveien 180 i Moss som nå er kjøpt av Erlend Tangen, skriver Moss Avis. Selger er eiendomsselskapet Daimyo.

Partene ønsker ikke å kommentere prisen, men det er nylig registrert en sikringsobligasjon på 40 millioner kroner på eiendommen.

Den nye eieren av bygget ønsker nå å transformere industrilokalene til padelhall, men det krever en omregulering fra kommunen.

– Jeg håper vi virkelig kan få en positiv tilbakemelding fra kommunen på dette. Mitt ønske er å skape nytt liv for eiendommen, og at det skal være lys i vinduene til langt ut på kvelden, sier Tangen til Moss Avis.

Ifølge en dispensasjonssøknad som nå er sendt til Moss kommune, kommer det frem at det er 1000 kvadratmeter som er tiltenkt padelbaner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

ÅRET RUNDT: Thor Thoeneie forteller at han badet året rundt - uansett. Her fra Cannes under Mipim i mars. | Foto: Privat

Oslo Airport City-sjefen: – Vi arbeider med planer for utvikling og utbygging av inntil en million kvadratmeter

Thor Thoeneie mener sosial- og økonomisk bærekraft konsekvent får for lite oppmerksomhet, noe som blant annet går utover utbyggernes forutsigbarhet. – Private utbyggere sitter på all risiko, sier han.

For abonnenter

Les også