EiendomsWatch

Ferd Eiendom kjøper eiendom sentralt i Sandvika

Ferd Eiendom har sikret seg en utviklingseiendom som i dag huser en Circle K-stasjon sentralt i Sandvika. – Kjøpet er et ledd i en aktiv porteføljestrategi, sier Ferd Eiendom-sjef Camilla Krogh.

HANDLER I SANDVIKA: Ferd Eiendom med toppsjef Camilla Krogh i spissen har sikret seg sentrumseiendom. | Foto: Ferd Eiendom

Ferd Eiendom har kjøpt eiendommen Hamangskogen 10 i Sandvika. Eiendommen ligger svært sentralt til i Sandvika og har ifølge kjøperen stort potensiale for å bidra til et attraktivt bymiljø i et område som er i kraftig vekst og utvikling. Selger er Circle K Norge.

Eiendommen er på cirka fire mål og er under regulering til sentrumsformål som en del av pågående planprosess for Hamang. Eiendommen ligger i et område som grenser til Sandvika i sydøst og ligger tett på Sandvikselva og sentrum. Kjørbotangen park og Hamang Næringssenter ligger like ved. Det er gangavstand fra eiendommen til kollektivknutepunktet Sandvika stasjon.

– Sandvika by har en svært spennende utvikling foran seg. Hamang ligger perfekt til, nært kollektivknutepunkt og i vårt definerte hjemmemarked. Kjøpet er et ledd i en aktiv porteføljestrategi. Vi gleder oss til å bidra til et enda mer attraktivt bymiljø i Sandvika, sier Camilla Krogh, administrerende direktør i Ferd Eiendom, på selskapets hjemmesider.

Eiendommen skal utvikles med høye miljømessige bærekraftsambisjoner og det skal satses på variert og inkluderende aktiviteter på gateplan.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch