EiendomsWatch

Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap har startet utbygging av logistikkeiendom i Vestby

Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap har signert kontrakt med Veidekke Logistikkbygg for bygging av et logistikkbygg i Toveien 41 på Vestby

VESTBY NÆRINGSPARK: Veidekke Logistikkbygg bygger ut Toveien 41 for Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfelleskap | Foto: Veidekke

I en pressemelding opplyser Veidekke at kontraktsverdien er nær 240 millioner kroner.

«Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap har igjen valgt Veidekke Logistikkbygg som samarbeidspartner for et stort logistikkprosjekt», skriver Veidekke i meldingen.

Partene har tidligere samarbeidet om åtte prosjekter.

Toveien har en sentral beliggenhet i Vestby næringspark, rett ved siden det nye sentrallageret til Optimera.

– I Veidekke Logistikkbygg har vi spesialisert oss på utvikling og oppføring av rasjonelle og effektive yrkesbygg i totalentreprise. I et tett samarbeid med Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap skal vi oppføre et bygg som skal tilfredsstille kravene til et moderne og effektivt logistikkbygg. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et nok spennende samarbeid, sier daglig leder i Veidekke Logistikkbygg, Roar Kristiansen.

Bygget blir cirka 24.700 kvadratmeter bruttoareal.

Veidekke opplyser at byggearbeidene har allerede startet opp og skal gjennomføres på 18 måneder.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch