Olav Breivik sikrer seg resten av Europris-bygg og tomteareal

Olav Breivik har gjennom O. Breivik Eiendom kjøpt resten av bygg hvor Europris er leietaker i Østfold.  Et tomteområde på 20 mål inngår i handelen.
KJØPT:Olav Breivik har sikret seg kontroll over Mosseveien 50 i Råde | Foto: O. Breivik Eiendom
KJØPT:Olav Breivik har sikret seg kontroll over Mosseveien 50 i Råde | Foto: O. Breivik Eiendom

Olav Breivik har gjennom O. Breivik Eiendom sikret seg full kontroll over Europris-bygget, samt et tomteområde på 20 mål på Jonsten i Råde i Østfold, skriver Moss Avis, som erfarer at transaksjonssummen ligger tett opp mot 50 millioner kroner.

Ifølge selskapets hjemmeside er Europris-bygget i Mosseveien 50 i Råde, som ble bygget i 2016, på 1600 kvadratmeter.

Elvestad Invest er selger. Breivik eide fra før 50 prosent av dette selskapet gjennom Sole Bolig AS, eid i fellesskap av Hersleth Utvikling AS Breivik Holding.

– At Hersleth ble kjøpt ut av eiendommene i Råde er helt naturlig. Vi driver næringsbygg. Hersleth er en entreprenør som bygger, sier Olav Breivik om eierskiftet.

Det er ikke bestemt hva som skal bygges på tomteområdet.

– Det vil komme et bygg der også. Området har jo en strategisk god plassering, men inntil vi vet hva som skal skje, legger vi tomteområdet inn i vår tomtebank, sier Breivik til avisen.

Olav Breivik er styremedlem i O. Breivik Eiendom, mens datteren Liv Ragnhild Breivik er daglig leder og styreleder. Selskapet eies av Breivik Holding AS, hvor Olav Breivik er største eier og styreleder.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

STARTET SOM EIENDOMSMEGLER: Administrerende direktør i Veslefikk, Tom Andre Svenning-Gultvedt, er utdannet eiendomsmegler og jobbet for blant annet Solon Eiendom i 12 år. | Foto: Veslefrikk

Veslefrikk om suksessfaktorene i et tøft marked: – Ikke begynne å kjipe ned på noe etter du har solgt

Administrerende direktør Tom Andre Svenning-Gultvedt deler åpent om stort og smått i fersk podcast. Han mener kvalitet og tomtevalg er to nøkkelfaktorer for å selge godt i et tungt eiendomsmarked. 

For abonnenter

Les også