God Driv kjøper senter av Tvedt Eiendom

Tvedt Eiendom har eid Raglamysenteret i Haugesund i nesten 30 år. – Vi jobber for å styrke vår posisjon innenfor handel- og logistikkeiendom i Sør-Norge, sier kjøperen Tore Gustav Drivenes i God Driv.
SOLGT: Raglemyrsenteret får nye eiere fra Sørlandet, | Foto: God Driv
SOLGT: Raglemyrsenteret får nye eiere fra Sørlandet, | Foto: God Driv

Kristiansand-baserte God Driv kjøper Raglamyrsenteret med overtakelse 2. mai. Handelseiendommen i Longhammarvegen 6 i Haugesund er fullt utleid og består av åtte butikker med et areal på til sammen 13.000 kvadratmeter.

I desember 2021 ble det kjent at God Driv hadde kjøpt Longhammarvegen 24 av Coop, hvor Bauhaus etablerer et stort varehus som åpner sommeren 2022. Nå kjøper selskapet også naboeiendommen Raglamyrsenteret, fremgår det av en pressemelding.

– Vi jobber for å styrke vår posisjon innenfor handel- og logistikkeiendom i Sør-Norge, og Raglamyrsenteret passer godt inn i denne strategien, sier arbeidende styreleder og eier i God Driv, Tore Gustav Drivenes, i meldingen.

Han sier beliggenheten ved siden av eiendommen man kjøpte i fjor vil kunne gi positive synergier.

Det er Tvedt Eiendom som selger senteret. Selskapet driver kjøpesentrene Tvedtsenteret og MagasinBlaa i Stavanger, i tillegg til Raglamyrsenteret i Haugesund som nå selges.

– Vi selger Raglamyrsenteret for å fokusere på utvikling av våre eiendommer i Stavanger, sier Siri Nybø, administrerende direktør i Tvedt Eiendom.

– Eiendommen har vært i familiebedriftens besittelse i nesten 30 år, så det er vemodig å forlate leietakerne og senteret. Vi er glad for at eiendommen i det videre skal forvaltes av God Driv som er en industriell eier, sier hun.

Colliers International har vært megler, mens advokatfirmaet Schjødt har bistått selger i forbindelse med transaksjonen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også