Bulk kjøper enda mer i Vestby

Lager- og logistikktunge Vestby kommune har solgt en råtomt på 223 mål til Bulk. Prisen og overtakelsen er imidlertid ikke klar før kommunen har regulert tomten ferdig. Bulk mener å uansett ha sikret seg en god posisjon for videre utvikling i Vestby næringspark.
MER: Nina Hage leder Bulk Industrial Real Estate. Selskapet har nå sikret seg enda mer tomtearealer i Vestby for å utvikle eiendom innen lager- og logistikk. | Foto: Bulk
MER: Nina Hage leder Bulk Industrial Real Estate. Selskapet har nå sikret seg enda mer tomtearealer i Vestby for å utvikle eiendom innen lager- og logistikk. | Foto: Bulk

Selger av råtomten er Vestby kommune, men før tomten overtas av Bulk skal kommunen ferdigstille reguleringsprosessen. Endelig pris vil avhenge av netto næringsareal som er tilgjengelig etter regulering.

– Vi er godt fornøyde med å ha sikret oss ytterligere arealer for videre vekst, særlig i dagens marked som preges av stor konkurranse om de beste tomtene, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate i en melding om tomtekjøpet.

«Tomten ligger strategisk plassert langs E6 og med nærhet til Oslo i et område som er et etablert knutepunkt for logistikk- og lagerbygg», skriver Bulk i meldingen.

– Bulk har lang erfaring med eiendomsutvikling i Vestby kommune og Vestby er fortsatt en svært attraktiv lokasjon for lager- og logistikkbygg. Vestby har utviklet seg til å bli et av de mest attraktive områdene for eiendom innenfor vår nisje og vi opplever stor interesse fra våre kunder etter lager- og logistikkbygg i Vestby, sier Hage.

Bulk gjorde sin første tomteinvestering på Vestby allerede i 2008. Selskapet har siden da utviklet, eller har under oppføring, logistikkbygg på 122.000 kvadratmeter i Vestby.

«Med det siste kjøpet har Bulk sikret seg en god posisjon for videre utvikling i Vestby næringspark», melder selskapet.

Bulk har nå totalt nesten 400.000 kvadratmeter fordelt på fire tomteområder innenfor næringsparken. Selskapet har stått for utbyggingen av flere industribygg i Vestby for bedrifter som for eksempel DSV, Elektroimportøren, Nille, Synnøve Finden og Vinmonopolet.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også