EiendomsWatch

Bulk kjøper enda mer i Vestby

Lager- og logistikktunge Vestby kommune har solgt en råtomt på 223 mål til Bulk. Prisen og overtakelsen er imidlertid ikke klar før kommunen har regulert tomten ferdig. Bulk mener å uansett ha sikret seg en god posisjon for videre utvikling i Vestby næringspark.

MER: Nina Hage leder Bulk Industrial Real Estate. Selskapet har nå sikret seg enda mer tomtearealer i Vestby for å utvikle eiendom innen lager- og logistikk. | Foto: Bulk

Selger av råtomten er Vestby kommune, men før tomten overtas av Bulk skal kommunen ferdigstille reguleringsprosessen. Endelig pris vil avhenge av netto næringsareal som er tilgjengelig etter regulering.

– Vi er godt fornøyde med å ha sikret oss ytterligere arealer for videre vekst, særlig i dagens marked som preges av stor konkurranse om de beste tomtene, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate i en melding om tomtekjøpet.

«Tomten ligger strategisk plassert langs E6 og med nærhet til Oslo i et område som er et etablert knutepunkt for logistikk- og lagerbygg», skriver Bulk i meldingen.

– Bulk har lang erfaring med eiendomsutvikling i Vestby kommune og Vestby er fortsatt en svært attraktiv lokasjon for lager- og logistikkbygg. Vestby har utviklet seg til å bli et av de mest attraktive områdene for eiendom innenfor vår nisje og vi opplever stor interesse fra våre kunder etter lager- og logistikkbygg i Vestby, sier Hage.

Bulk gjorde sin første tomteinvestering på Vestby allerede i 2008. Selskapet har siden da utviklet, eller har under oppføring, logistikkbygg på 122.000 kvadratmeter i Vestby.

«Med det siste kjøpet har Bulk sikret seg en god posisjon for videre utvikling i Vestby næringspark», melder selskapet.

Bulk har nå totalt nesten 400.000 kvadratmeter fordelt på fire tomteområder innenfor næringsparken. Selskapet har stått for utbyggingen av flere industribygg i Vestby for bedrifter som for eksempel DSV, Elektroimportøren, Nille, Synnøve Finden og Vinmonopolet.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch