Anthon Eiendom leier ut nybygd logistikksenter på Vestby

Alligo har signert avtale med Anthon B Nilsen Eiendom om leie av et nybygd logistikksenter i Vestby Logistikkpark. Innflytting vil skje fra og med høsten 2023.
Foto: Anthon Eiendom
Foto: Anthon Eiendom

Alligos eksisterende logistikkvirksomheter på Skedsmokorset og Rosenholm har planer om å flytte inn i nye lokaler på til sammen 16.000 kvadratmeter i Vestby Logistikkpark, sør for Oslo. Alle ansatte ved eksisterende lager tilbys fortsatt ansettelse.

- Vi ser store fordeler med å samle våre logistikkvirksomheter i Oslo-området til ett sted. Ingen av de lagrene vi har i området i dag har kapasitet til den veksten vi planlegger for i Norge. Satsningen på et nytt logistikksenter er en viktig del av å skape gode logistikkforhold og et sterkt tilbud for våre nåværende og fremtidige kunder, sier nordisk logistikksjef, Pontus Glasberg, i en pressemelding.

- Alligo har nylig med stor suksess koordinert logistikkvirksomheten i Sverige til et felles logistikksenter i Örebro. Vi ser at det skaper gode forutsetninger for oss som selskap å øke effektiviteten og redusere kostnader, samtidig som det muliggjør et mer attraktivt tilbud og fornøyde kunder, sier Clein Ullenvik, Konsernsjef.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også