EiendomsWatch

Carucel på vei tilbake til normalen

I løpet av årets første kvartal har utestående kundefordringer krympet, og Carucel venter å sakte men sikkert gå tilbake til et mer normalisert nivå, forutsatt at det ikke kommer nye pandemi-relaterte tilbakeslag.

ROLIGERE: Carl Erik Kreftings Carucel Eiendom har vært nettokjøpere av eiendom også i første kvartal 2022, men transaksjonsaktiviteten har avtatt noe etter et svært aktivt 2021. | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Carucel Eiendom melder om leieinntekter på 62,3 millioner kroner i første kvartal 2022. For hele fjoråret beløp leiene seg til 168,4 millioner kroner. På grunn av omfattende restruktureringer fra andre halvår 2020 og gjennom første kvartal 2021 har ikke selskapet presentert sammenlignbare kvartalstall fra fjorårets første kvartal. Samlede inntekter fra driften endte på 68,8 millioner kroner, mot 259,6 i 2021.

Selskapet hadde et driftsresultat i første kvartal 2022 på 10,6 millioner kroner, mot 55,5 millioner for hele 2021. Periodens resultat endte på -25,0 millioner, mot 20,6 millioner for hele 2021. I rapporten sier Carucel-eier Carl Erik Krefting at dette, gitt det begrensede omfanget av salg i perioden, er dette i tråd med ledelsens forventninger.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch