Skal bygge 50.000 kvadratmeter næringsbygg i Våler

– Vi bygger fornuftig, vi bygger smart og vi tenker langsiktig, sier Svein Willadssen, som skal bygge stort i Våler næringspark i 2023.
BYGGER I VÅLER: Marine Trading har flere tomter i næringsparken som nå skal bygges ut. | Foto: Moss og Våler Næringspark
BYGGER I VÅLER: Marine Trading har flere tomter i næringsparken som nå skal bygges ut. | Foto: Moss og Våler Næringspark

Grunnarbeidene er godt i gang, og neste år starter byggingen av 50.000 kvadratmeter næringsbygg på tomten til Marine Trading i Våler næringspark, skriver Moss Avis.

Selskapet har brukt rundt 75 millioner kroner på kjøp av ulike tomter som nå er sydd sammen til ett stort næringsområde. Kostnadene for grunnarbeidene er 30-40 millioner kroner, mens næringsbyggene vil koste minst 500 millioner kroner.

– Vi har god kontroll. Vi bygger fornuftig, vi bygger smart og vi tenker langsiktig, sier eier og styreleder Svein Willadssen og daglig leder Lars Gunnar Andersen til av isen.

Selskapet er allerede i god dialog med tre-fire større virksomheter innen lager, logistikk og produksjon.

Med den kommende utbyggingen på 50.000 kvadratmeter i Våler næringspark, vil Marine Trading samlet ha en portefølje på rundt 130.000 kvadratmeter næringseiendom.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også