Thon overtar for Scandic i Stavanger

Thon Hotels åpner et nytt partnerhotell i Stavanger etter at Scandic kastet kortene.
STAVANGER FORUM HOTEL: Det nye partnerhotellet er 21 etasjer høyt og blir delvis blir pusset opp i 2021. | Foto: Scandic Hotels Norge
STAVANGER FORUM HOTEL: Det nye partnerhotellet er 21 etasjer høyt og blir delvis blir pusset opp i 2021. | Foto: Scandic Hotels Norge

I april ble det kjent at Scandic ikke ville forlenge leieavtalen for hotellet på Forum-området på Tjensvoll i Stavanger.

– Etter dialog med huseier og en totalvurdering av situasjonen, besluttet vi å ikke forlenge leieavtalen, sa administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Asle Prestegard, til Aftenbladet/E24 den gang.

Nå er det klart at Thon Hotel åpner et partnerhotell i lokalene.

 – Vi øker kapasiteten til Thon Hotels i Stavanger med et tredje hotell. Det nye Thon Partnerhotellet ligger under samme tak som Stavanger Forum-konferansesenter, og er et stort hotell med 182 gjesterom. Dermed vil Thon Hotels ha mulighet til å innlosjere et stort antall konferansegjester ved arrangementer. I tillegg til bedrifts og kurs- og konferansemarkedet er det også et godt valg for sport- og idrett, samt ferie- og fritidssegmentet, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels, i en pressemelding.

Norlandia står for driften

Det er Norlandia Hotel Group som er ansvarlig for å drifte partnerhotellet, som vil få navnet Stavanger Forum Hotel.

– Norlandia overtar driften fra uke 36 og dette blir et fullverdig Thon Partnerhotell fra januar 2022. Dette er et stort og flott konferansehotell med en særdeles god beliggenhet og utsikt. Vi har et godt og langvarig samarbeid med Thon Hotels, og gleder oss over dette som blir det tiende hotellet i samarbeidet vårt, sier administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs.

Up North eier hotellet som Norlandia Hotel Group skal drifte. Begge selskapene er en del av Adolfsen Group.

Thons tredje i Stavanger

Fra før tilbyr Thon Hotels overnatting i sentrum av Stavanger ved Thon Hotel Stavanger og Thon Hotel Maritim. Det nye partnerhotellet vil åpne som partnerhotell fra januar 2022.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også