Liia Nõu blir ny toppsjef i Pandox

Nõu, som tidligere var finansdirektør i selskapet, har vært fungerende administrerende direktør siden Pandox-sjef Anders Nissen gikk bort som følge av covid-19 i mai i år.
NY CEO: Liia Nõu er utnevnt til ny administrerende direktør i Pandox. | Foto: Pandox
NY CEO: Liia Nõu er utnevnt til ny administrerende direktør i Pandox. | Foto: Pandox

Under Eiendomsspars resultatpresentasjon i forrige uke sa Ringnes at selskapet nesten var i mål med å ansette ny toppsjef i Pandox. Ringnes regnet da med at man ville offentliggjøre et navn i løpet av september. Dermed er de godt i rute når det allerede mandag ble kjent at Liia Nõu tiltrer som administrerende direktør for selskapet.

– Etter en strukturert rekrutteringsprosess og nøye vurdering, er styret svært fornøyd med å utnevne Liia Nõu til administrerende direktør i Pandox. Liia Nõu er en moderne leder med lang erfaring fra hotellmarkedet og hun er en person både styret og organisasjonen har stor tillit til. Styrets vurdering er at Liia Nõu er den beste personen for å balansere Pandox behov for både kontinuitet og endring, sier styreleder i Pandox, Christian Ringnes, i en børsmelding.

Søsknene Helene og Christian Sundt og Ringnes-selskapet Eiendomsspar eier litt over 50 prosent av det svenske hotellselskapet.

Liia Nõu, som har en master i bedriftsøkonomi og økonomi fra Stockholm School of Economics, beholder også ansvaret som finansdirektør inntil en ny finansdirektør er på plass.

CV-en til Nõu inneholder også ledende stillinger i General Electric, Song Networks, Tele2, Q8, American Express og Icon Medialab.

– Jeg er både beæret og glad over å ha fått tillit til å lede dette fantastiske selskapet, som jeg har vært en del av i 14 år og har bidratt med å forme. Pandox har alt jeg beundrer i et moderne selskap - en klar og sterk forretningside, en kompetent, erfaren og engasjert organisasjon og styre, samt en bedriftskultur som gjenspeiler kjerneverdiene jeg setter stor pris på; mot, integritet, profesjonalitet, lav følelse av prestisje, varme og litt lekenhet, sier Nõu i en kommentar i børsmeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også