Det kan bli tidenes konferanse-comeback

NHO-sjef Ole Erik Almlid tror på et skikkelig comeback for konferansene. Selv skal han fylle Oslo Spektrum med 1.300 deltakere på NHO-konferansen.
SPÅR COMEBACK: NHO-sjef Ole Erik Almlid tror på oppsving i konferansemarkedet. | Foto: Berit Roald/NTB
SPÅR COMEBACK: NHO-sjef Ole Erik Almlid tror på oppsving i konferansemarkedet. | Foto: Berit Roald/NTB

NHO-konferansen som skal gå av stabelen i januar blir den første store konferansen som arrangeres i Oslo Spektrum etter gjenåpningen.  

– Konferansen markerer starten på 2022, som vi tror blir konferanseåret over noen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid til Finansavisen.

Norges Varemesse merker nå at arrangementene deres er i ferd med å komme tilbake.

– Vi ser at folk ønsker å treffes igjen, og tror 2022 blir vårt mest hektiske år noen gang. Både i Oslo Spektrums 30-årige historie og i Norges Varemesses 101-årige. Vi har veldig stor pågang, og har snart fylt opp neste år. Vi er veldig glade for å kunne ta igjen etter så mange måneder med mer eller mindre næringsforbud, sier Norges Varemesse-leder Gunn Helen Hagen til avisen.

Høy aktivitet ut 2021 og et sterkt 2022 kan ikke veie opp for at bransjen nærmest har stått stille siden mars 2020.

– Det har riktignok vært gode kompensasjonsordninger både for nærings- og kulturlivet, men tapene er enorme, påpeker Hagen overfor avisen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

STARTET SOM EIENDOMSMEGLER: Administrerende direktør i Veslefikk, Tom Andre Svenning-Gultvedt, er utdannet eiendomsmegler og jobbet for blant annet Solon Eiendom i 12 år. | Foto: Veslefrikk

Veslefrikk om suksessfaktorene i et tøft marked: – Ikke begynne å kjipe ned på noe etter du har solgt

Administrerende direktør Tom Andre Svenning-Gultvedt deler åpent om stort og smått i fersk podcast. Han mener kvalitet og tomtevalg er to nøkkelfaktorer for å selge godt i et tungt eiendomsmarked. 

For abonnenter

Les også