EiendomsWatch

Det kan bli tidenes konferanse-comeback

NHO-sjef Ole Erik Almlid tror på et skikkelig comeback for konferansene. Selv skal han fylle Oslo Spektrum med 1.300 deltakere på NHO-konferansen.

SPÅR COMEBACK: NHO-sjef Ole Erik Almlid tror på oppsving i konferansemarkedet. | Foto: Berit Roald/NTB

NHO-konferansen som skal gå av stabelen i januar blir den første store konferansen som arrangeres i Oslo Spektrum etter gjenåpningen.  

– Konferansen markerer starten på 2022, som vi tror blir konferanseåret over noen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid til Finansavisen.

Norges Varemesse merker nå at arrangementene deres er i ferd med å komme tilbake.

– Vi ser at folk ønsker å treffes igjen, og tror 2022 blir vårt mest hektiske år noen gang. Både i Oslo Spektrums 30-årige historie og i Norges Varemesses 101-årige. Vi har veldig stor pågang, og har snart fylt opp neste år. Vi er veldig glade for å kunne ta igjen etter så mange måneder med mer eller mindre næringsforbud, sier Norges Varemesse-leder Gunn Helen Hagen til avisen.

Høy aktivitet ut 2021 og et sterkt 2022 kan ikke veie opp for at bransjen nærmest har stått stille siden mars 2020.

– Det har riktignok vært gode kompensasjonsordninger både for nærings- og kulturlivet, men tapene er enorme, påpeker Hagen overfor avisen.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch