Kristian Fredrik Mehus ny direktør på Scandic Holmenkollen Park

Den erfarne hotelldirektøren Kristian Fredrik Mehus har tatt over ansvaret for det tradisjonsrike og unike hotellet som nå er under omfattende renovering.
TIL HOLMENKOLLEN PARK: Kristian Fredrik Mehus bytter jobb | Foto: Tone Mella
TIL HOLMENKOLLEN PARK: Kristian Fredrik Mehus bytter jobb | Foto: Tone Mella

– Det er med stor entusiasme og ydmykhet jeg går inn i denne jobben. Jeg var praktikant på Scandic Holmenkollen Park tidlig i karrieren, og har alltid drømt om å komme tilbake hit. Nå gleder jeg meg stort til vi åpner i sommer i ny og moderne drakt, sier Kristian Fredrik Mehus i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Han kommer fra stillingen som direktør ved Scandic St. Olavs plass.

Mehus startet karrieren i hotellbransjen i Rica Hotels, og jobbet de første årene på Grand Hotel Oslo, blant annet som resepsjonist, pikkolo og servitør.

Videre gikk han International Hospitality-studier ved University of Surrey i England, før han begynte i stillingen som resepsjonssjef ved Rica Travel Hotel Oslo.

Mehus ble senere tatt opp i Management Trainee-programmet til Rica Hotels, og jobbet blant annet som direktør for Rica Hotel Sandnessjøen og Rica Havna Hotel på Tjøme, før han som direktør på Rica Holberg Hotel var med på å konvertere hotellet til Scandic.

De siste årene har han vært direktør for Scandic St. Olavs plass, som også har huset Edderkoppen Scene.

Scandic Holmenkollen Park skal etter planen åpne i juni 2022, etter en storstilt renovering i samarbeid med gårdeierne Eiendomsspar og Rica Eiendom.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også