Danskene inntar Tromsø – utfordrer med nytt hotellkonsept fra 2023

White-label-operatøren Core Hospitality bekrefter at byggingen av Moxy Tromsø nå er i gang, og at de ser frem til å åpne dørene til verdens nordligste Marriott-hotell i 2023.
NYTT HOTELL: Den eksisterende bygningsmassen på tomten til Moxy Tromsø rives i disse dager og konstruksjonsarbeidet for oppføring av et helt nytt hotell like ved flyplassen i Tromsø er i gang. | Foto: Moxy Hotels/Core Hospitality
NYTT HOTELL: Den eksisterende bygningsmassen på tomten til Moxy Tromsø rives i disse dager og konstruksjonsarbeidet for oppføring av et helt nytt hotell like ved flyplassen i Tromsø er i gang. | Foto: Moxy Hotels/Core Hospitality

– Vi er opptatt av å tilby en unik hotellopplevelse. I Tromsø er naturopplevelsene viktige og vi har derfor valgt å ha resepsjonen og fellesarealene i toppetasjen. På denne måten vil alle våre gjester få nyte godt av den spektakulære utsikten fra 11. etasje mens de tar seg en drink, sier administrerende direktør i driftsselskapet Core Hospitality, Per Denker Sørensen, i en pressemelding fra den danske hotelloperatøren.

Moxy Hotels annonserte i 2019 at de vil åpne et hotell i Tromsø. Nå er konstruksjonsarbeidet i full gang, og planen er å åpne for gjester i første halvår av 2023.

Hotellet med over 200 rom vil bli oppført som et BREEAM-hotell og sertifisert med Green Key for bærekraftig drift.

– Vi er glade for at komme i gang med dette ekstraordinære projekt. Daimyo Eiendom er et norsk investeringsselskap som investerer i bærekraftige virksomheter og eiendom. Moxy Tromsø blir ingen unntakelse med høye miljøambisjoner og dobbel sertificering som både BREEAM og Green Key hotell, sier projektansvarlig hos Daimyo Eiendom, Anne Aubert.

Core Hospitality, som samarbeider med Marriott-brandet Moxy Hotels forklarer at de har jobbet lenge med konseptet som skal gjøre det mulig å reise på budsjett men samtidig få en fullverdig hotellopplevelse.

Tromsø-hotellet blir danskenes andre norske hotell. Core Hospitality drifter også Moxy Bergen.

– Vi er veldig fornøyd med å få etablert enda et nytt hotell i Norge. Moxy Tromsø vil trolig bli et unikt hotell som vil skille seg vesentlig ut fra de øvrige hotellkjedene i byen, sier Sørensen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også