Clarion ønsker velkommen til Kongsbergs nye signalbygg

Clarion Collection Hotel Kongsberg ble i dag åpnet av ordføreren på Kongsberg og andre celebre gjester. Hotellet ligger i Kongsbergs nye signalbygg «1624» og har 121 rom, takrestaurant og bar med en panoramautsikt over byen.
ÅPNER DØRENE: Fredag kunne hotellsjef Dana Ali kunne endelig åpne dørene til 121 rom, takrestaurant, bar, et treningsrom og en velværeavdeling på Clarion Collection Hotel Kongsberg | Foto: Nordic Choice Hotels
ÅPNER DØRENE: Fredag kunne hotellsjef Dana Ali kunne endelig åpne dørene til 121 rom, takrestaurant, bar, et treningsrom og en velværeavdeling på Clarion Collection Hotel Kongsberg | Foto: Nordic Choice Hotels

Clarion Collection Hotel Kongsberg vil samarbeide tett med «1624 Restaurant & Bar» i byggets toppetasje hvor hotellets gjester i lag med lokalbefolkningen, kan nyte unike italienske matopplevelser og god drikke, enten i restauranten, baren eller på uteterrassen i 11. etasje.

-Denne dagen har vi gledet oss til lenge. Vårt mål er å gjøre «1624» med Clarion Collection Hotel Kongsberg, 1624 Restaurant & Bar og velværeavdelingen til den ledende møteplassen i byen.Takrestauranten er allerede fullbooket mange av kveldene fremover. Det har også kommet inn mange rombestillinger fra Kongsbergs voksende næringsliv, som lenge har etterlyst et superior hotellprodukt, sier Dana Ali, Hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Kongsberg.

Hotellets mål er å være det naturlige førstevalget for kvalitetsbevisste gjester, med en intim og koselig atmosfære av hygge, samt moderne rom med flott utsikt over byen. Hotellet etablerer også en egen velværeavdeling som med sine profesjonelle behandlere vil tilby et bredt spekter av behandlinger for både kropp og sjel.

-Det er knyttet store forventninger til hotellet lokalt. Nå tar vi sikte på å etablere oss som et ledende hotell med særlig fokus på de forretningsreisende og den lokale befolkningen som vil benytte restaurant, bar og velvære, sier Dana Ali, hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Kongsberg.

Kongsberg er en av Norges raskest voksende byer, kun ca. 1 time fra Oslo med tog eller bil, med et stort teknologimiljø og direkte nærhet til fantastiske natur- og kulturopplevelser. Med et nytt overnattingstilbud i Kongsberg, i tillegg til det eksisterende hotellet Quality Hotel Grand Kongsberg og Magazinet, vil byen kunne tiltrekke seg flere tilreisende og avholde større konferanser.

Det nye hotellbygget er eid av PK Gruppen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også