EiendomsWatch

Trond Ramski har kjøpt hotelleiendom i Tønsberg

Milliardær Trond Ramski har sikret seg eiendommen hvor Maritim Hotell holder til i Tønsberg.

HAR KJØPT: Trond Ramski har sikret seg hotelleiendom i Tønsberg. | Foto: Micasa og Maritim Hotell. Collage: EiendomsWatch

Trond Ramskis Micasa har kjøpt Storgaten 17 i Tønsberg. Maritim Hotell, som holder til på eiendommen, legges ned når eiendommen overtas 25. august. Selve handelen ble gjort for en tid tilbake, skriver Tønsbergs Blad.

Ramski vil foreløpig ikke si noe om hvilke planer han har for eiendommen.

– Konseptet er under utvikling. Vi får se hva vi får ut av det etter hvert. Vi mener beliggenheten er bra, med biblioteket og ruinene etter St. Olavskirken som naboer. Eiendommen ligger også tett på brygga og knutepunktene i byen, sier Ramski til avisen.

Det er ikke kjent hva Micasa betalte for eiendommen. Tilbake i 2006, da den tidligere eieren Maritim Gruppen kjøpte eiendommen av Tønsberg Sjømannshjem, var prisen 27,5 millioner kroner.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch