Audun Blegen blir bærekraftsdirektør i Nordr

Nordr styrker sitt bærekraftsarbeid ytterligere og har ansatt Audun Blegen som bærekraftsdirektør. Han tiltrer 1. september
Foto: Nordr
Foto: Nordr

Nordr, som er en av Skandinavias største boligutviklere, sier de har en tydelig strategi om å være ledende i det grønne skiftet.  Nå har de ansatt en bærekraftsdirektør.

- Nordr har en offensiv holdning til det grønne skiftet. Både kunder og samfunnet forventer det av oss, samtidig som vi ser at dette gir gode forretningsmuligheter og mulighet til å sikre grønn finansiering av våre prosjekter, sier konsernsjef Baard Schumann i en pressemelding.

Selskapet som var først i Sverige med å Svanemerke alle boliger de utviklet har allerede levert det største BREEAM-sertifiserte boligprosjektet i Norge, på Nyegaardskvartalet i Oslo.

Både gjennom egne prosjekter og datterselskapet Folkhem i Sverige har Nordr har posisjonert seg som en ledende utvikler av boliger i massivtre. Selskapet har dessuten også klimarisikovurdert hele porteføljen i henhold til TCFD (Task Force on Climate-related Financial Disclosures).

- Vi har etablert et solid fundament for å bruke den endringen som samfunnet står overfor på en positiv måte for selskapet. Vår ambisjon er å være et selskap som defineres av hva vi gjør og hva vi har gjort, ikke av løfter om hva som skal skje i 2050, sier Schumann.

- Nordr har etablert en solid posisjon innenfor bærekraft og er godt i gang med det grønne skiftet. Jeg gleder meg til å sette ytterligere trykk på dette arbeidet. Vår kunnskap skal nå komme både samfunnet og kunder til gode, ved at vi leverer like solid innefor klima og miljø som i øvrige deler av vår virksomhet, sier Audun Blegen i samme melding.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også