Audun Blegen blir bærekraftsdirektør i Nordr

Nordr styrker sitt bærekraftsarbeid ytterligere og har ansatt Audun Blegen som bærekraftsdirektør. Han tiltrer 1. september
Foto: Nordr
Foto: Nordr

Nordr, som er en av Skandinavias største boligutviklere, sier de har en tydelig strategi om å være ledende i det grønne skiftet.  Nå har de ansatt en bærekraftsdirektør.

- Nordr har en offensiv holdning til det grønne skiftet. Både kunder og samfunnet forventer det av oss, samtidig som vi ser at dette gir gode forretningsmuligheter og mulighet til å sikre grønn finansiering av våre prosjekter, sier konsernsjef Baard Schumann i en pressemelding.

Selskapet som var først i Sverige med å Svanemerke alle boliger de utviklet har allerede levert det største BREEAM-sertifiserte boligprosjektet i Norge, på Nyegaardskvartalet i Oslo.

Både gjennom egne prosjekter og datterselskapet Folkhem i Sverige har Nordr har posisjonert seg som en ledende utvikler av boliger i massivtre. Selskapet har dessuten også klimarisikovurdert hele porteføljen i henhold til TCFD (Task Force on Climate-related Financial Disclosures).

- Vi har etablert et solid fundament for å bruke den endringen som samfunnet står overfor på en positiv måte for selskapet. Vår ambisjon er å være et selskap som defineres av hva vi gjør og hva vi har gjort, ikke av løfter om hva som skal skje i 2050, sier Schumann.

- Nordr har etablert en solid posisjon innenfor bærekraft og er godt i gang med det grønne skiftet. Jeg gleder meg til å sette ytterligere trykk på dette arbeidet. Vår kunnskap skal nå komme både samfunnet og kunder til gode, ved at vi leverer like solid innefor klima og miljø som i øvrige deler av vår virksomhet, sier Audun Blegen i samme melding.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo