Fladby går fra NRC Group til Norconsult

Dag Fladby, som siden 2016 har vært finansdirektør i NRC Group, begynner som finansdirektør i Norconsult senest 1. mars neste år.
BYTTER JOBB: Dag Fladby blir ny CFO i Norconsult | Foto: NRC Group
BYTTER JOBB: Dag Fladby blir ny CFO i Norconsult | Foto: NRC Group

– Jeg er svært glad for at Dag har takket ja til stillingen som finansdirektør. Med bred bransjeerfaring fra bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, og med en inkluderende, profesjonell og resultatorientert lederstil, opplever jeg at han er en meget god match med vår kultur, sier Norconsults konsernsjef Egil Hogna i en pressemelding.

Dag Fladby har siden 2016 vært finansdirektør i børsnoterte NRC Group. Han har tidligere vært økonomidirektør i  Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO), finansdirektør i det private investeringsselskapet Holta Invest og investeringsdirektør i Norwegian Property.

I tillegg har han hatt en rekke ulike roller i Scandinavian Beverage Group, senere Altia Corporation OY, blant annet som administrerende direktør. Fladby har en master innen Business and Marketing fra BI.

– Det er utrolig spennende å skulle få lede det finansielle arbeidet i en av Nordens største kunnskapsbedrifter, som har vist en meget sterk økonomisk vekst både organisk og gjennom oppkjøp de siste årene. Jeg gleder jeg meg til å bli kjent med nye kollegaer, og sammen med dem bidra til videre vekst og utvikling for Norconsult, sier Dag Fladby i meldingen.

Han tiltrer senest 1. mars 2022.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også