Asplan Viak ansetter ny leder for bærekraft

Elisabeth Kolrud går fra Asker kommune til Asplan Viak.
GODT INNTRYKK: Elisabeth Kolrud sier hun har algt merke til Asplan Viaks arbeid med bærekraftige løsninger.
GODT INNTRYKK: Elisabeth Kolrud sier hun har algt merke til Asplan Viaks arbeid med bærekraftige løsninger.

Asplan Viak har ansatt Elisabeth Kolrud som ny bærekraftsjef, skriver selskapet i en pressemelding. Kolrud starter opp i stillingen 13.september.

–Elisabeth har en dyp kompetanse innen miljø og klima, og lang erfaring fra både privat og offentlig sektor. Hun blir en viktig pådriver for bærekraftsarbeidet fremover, og vil bidra til både miljømessige og samfunnsmessige effekter av selskapets aktivitet, sier administrerende direktør Elisabeth Tørstad i pressemeldingen.

Kolrud kommer fra Asker kommune hvor hun har vært miljørådgiver og prosjektleder for FutureBuilt. Tidligere har Kolrud jobbet som rådgiver innen miljøgeologi og miljøstyring i industri-, bygg- og anleggsprosjekter hos Multiconsult.

Kolrud er utdannet sivilingeniør innen miljøgeologi fra Queens University i Canada og har etterutdanning i Grønn vekst og konkurransekraft fra BI.

– Fra utsiden har jeg i mange ulike sammenhenger lagt ekstra merke til Asplan Viak når det gjelder bærekraftige og innovative løsninger. Mitt inntrykk er at det jobbes godt med bærekraft både i rådgivningen, internt i organisasjonen og på ledernivå. Det er det som fristet meg til å takke ja til jobben, sier Kolrud i meldingen.

Nåværende leder for bærekraft i Asplan Viak, Bente Haukeland Næss, skal ifølge meldingen jobbe sammen med Kolrud i en overgangsfase frem til sistnevnte tiltrår stillingen for fullt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

HAR GÅTT BORT: Advokat Pål Martin Sand. | Foto: Dæhlin Sand Advokatfirma

Pål Martin Sand er død