EiendomsWatch

Jannecke Vinjum til Malling

Jannecke Vinjum er ansatt som Chief Operating Officer i Malling & Co Investment AS.

TIL MALLING: Jannecke Vinjum får toppjobb | Foto: LinkedIn

Malling & Co Investment AS styrker laget med en Chief Operating Officer (COO), fremgår det av en oppdatering på LinkedIn.

Jannecke Vinjum jobbet som revisor i KPMG i 12 år før hun ble ansatt i Union som konsernregnskapssjef og deretter Head of Fund Administration for fondene forvaltet av Union Eiendomskapital AS.

Hun er utdannet revisor fra Handelshøyskolen BI og har tatt høyere revisor-studiet på NHH i Bergen. Hun

I Malling vil hun som COO har ansvar for rapportering og videreutvikling av rutiner og systemer for effektiv rapportering samt kontakt med investorer i forbindelse med innhenting av kapital og utbytter.

Hun vil også ha det overordnede ansvar for alle forhold knyttet til konsesjon mot Finanstilsynet for fondene som forvaltes av Malling & Co Investment AS i tillegg til å holde i compliance funksjonen herunder regulatoriske forhold.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch