Bjordal inn som fasilitator for nytt eiendomsnettverk

Sverre Nagell Bjordal går inn som fasilitator i en ny nettverksgruppe for prosjektledere i eiendom.
NETTVERKSLEDER: Sverre Nagell Bjordal er fasilitator i et nytt nettverk for prosjektledere innen eiendom. | Foto: LinkedIN
NETTVERKSLEDER: Sverre Nagell Bjordal er fasilitator i et nytt nettverk for prosjektledere innen eiendom. | Foto: LinkedIN

Senter for eiendomsfag har fått med Sverre Nagell Bjordal på laget når de nå har etablert en nettverksgruppe for prosjektledere i eiendom.

nettsidene til Senter for eiendomsfag opplyses det at eiendomsnettverket er en eksklusiv lærings- og delingsarena, for ledere og spesialister i eiendomsorganisasjoner. Senter for eiendomsfag eies av Øystein Ringen-Vatnedalen.

Konseptet i nettverket, som har en deltageravgift på 16.500 kroner, er at de skal møtes fire ganger i året for faglig påfyll.

Bjordal som skal lede nettverket har 30 års erfaring fra eiendom og eiendomsutvikling, opplyses det på LinkedIN. Han har tidligere vært avdelingsdirektør i Statsbygg, administrerende direktør i Mustad Eiendom, IT Fornebu Eiendom og Oslo Areal, samt styremedlem i Backe Prosjekt og Oslofjord Property.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også