EiendomsWatch

Bjordal inn som fasilitator for nytt eiendomsnettverk

Sverre Nagell Bjordal går inn som fasilitator i en ny nettverksgruppe for prosjektledere i eiendom.

NETTVERKSLEDER: Sverre Nagell Bjordal er fasilitator i et nytt nettverk for prosjektledere innen eiendom. | Foto: LinkedIN

Senter for eiendomsfag har fått med Sverre Nagell Bjordal på laget når de nå har etablert en nettverksgruppe for prosjektledere i eiendom.

nettsidene til Senter for eiendomsfag opplyses det at eiendomsnettverket er en eksklusiv lærings- og delingsarena, for ledere og spesialister i eiendomsorganisasjoner. Senter for eiendomsfag eies av Øystein Ringen-Vatnedalen.

Konseptet i nettverket, som har en deltageravgift på 16.500 kroner, er at de skal møtes fire ganger i året for faglig påfyll.

Bjordal som skal lede nettverket har 30 års erfaring fra eiendom og eiendomsutvikling, opplyses det på LinkedIN. Han har tidligere vært avdelingsdirektør i Statsbygg, administrerende direktør i Mustad Eiendom, IT Fornebu Eiendom og Oslo Areal, samt styremedlem i Backe Prosjekt og Oslofjord Property.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch