OroEiendom styrker laget med to nyansatte

Gunnar Vestby og Christoffer Oterholt er ansatt for å hjelpe den lokale eiendomsaktøren med å vokse videre.
VEKST: Både Vestby og Oterholt er ansatt som investment manager i OroEiendom, opplyser selskapet fredag. | Foto: OroEiendom
VEKST: Både Vestby og Oterholt er ansatt som investment manager i OroEiendom, opplyser selskapet fredag. | Foto: OroEiendom

Begge de nyansatte har stillinger som investment manager. I tillegg vil de utvikle og foredle selskapets eksisterende eiendomsportefølje, ifølge en pressemelding fra OroEiendom fredag ettermidddag.

– Vi har vært heldig med å få ansette to svært kompetente medarbeidere i Gunnar og Christoffer. De vil styrke teamet og forventes å bidra sterkt til videre vekst og utvikling i Oro, sier daglig leder Anders Brustad-Nilsen i OroEiendom i meldingen.

Variert bakgrunn

Vestby har ifølge Oro 15 års erfaring fra Boston Consulting Group (BCG) blant annet innen strategi og due diligence, og har bistått ulike bransjer.

Oterholt har fem års erfaring fra Nordea Investment Banking der han jobbet med fusjoner, oppkjøp og børsnoteringer. Han har også jobbet i tre år med fokus på value-add-eiendomsinvesteringer for det London-baserte PE-fondet H.I.G. Capital.

Møter høsten med sterkt halvår bak seg

Oro har vokst siden etableringen i vinter. I årets første halvår oppgir selskapet å ha kjøpt 15 eiendommer med en samlet størrelse på 185.000 kvadratmeter og i underkant av fire milliarder kroner i eiendomsverdi.

Dette er en lokal eiendomsaktør eid av de ansatte som kjøper, utvikler og forvalter næringseiendom i Oslo-området. Totalt forvalter Oro sammen med RK Prosjekt 25 eiendommer på i alt 350.000 kvadratmeter med markedsverdi på cirka 7,5 milliarder kroner, ifølge selskapet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også