EiendomsWatch

Stor-Oslo Eiendom ansetter ny finanssjef

Stor-Oslo Eiendom forsterker finansfunksjonen med Berit Koenig som ny finanssjef i en nyopprettet stilling.

FRA NORDEA: Berit Koenig er ny finanssjef i Stor-Oslo Eiendom | Foto: Stor-Oslo Eiendom

Berit Koenig har de senere årene vært leder av et rådgiverteam i Nordea. Før det var hun konsulent i EY (Ernst & Young).

Koenig innehar en Bachelor i finans fra BI Oslo samt en Cand.merc (Master) i Finance and strategic management fra Copenhagen Business School.

Som finanssjef vil Koenig ifølge en pressemelding ha en sentral rolle i videreutviklingen av Stor-Oslo Eiendom og finansfunksjonen til selskapet. Hun vil ha det overordnede ansvaret for finansieringen av selskapets prosjektportefølje på 6800 boliger og 160.000 kvadratmeter med næringsarealer.

– De siste årene har Stor-Oslo Eiendom hatt en formidabel vekst og det har vært spennende å følge selskapet utenfra, både hva gjelder akkvisisjon av nye eiendommer, gjennomføring av byutviklingsprosjekter samt selskapets stadig tydeligere fokus på bærekraft og miljø, sier den nye finanssjefen.

– Jeg har alltid hørt mye positivt om Stor-Oslo Eiendom og teamet som arbeider der. Jeg er derfor enormt ydmyk over at jeg nå har fått sjansen til å utvikle meg videre sammen de kompetente og fremoverlente menneskene som Stor-Oslo Eiendom har, sier Koenig i meldingen.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch