Stor-Oslo Eiendom ansetter ny finanssjef

Stor-Oslo Eiendom forsterker finansfunksjonen med Berit Koenig som ny finanssjef i en nyopprettet stilling.
FRA NORDEA: Berit Koenig er ny finanssjef i Stor-Oslo Eiendom | Foto: Stor-Oslo Eiendom
FRA NORDEA: Berit Koenig er ny finanssjef i Stor-Oslo Eiendom | Foto: Stor-Oslo Eiendom

Berit Koenig har de senere årene vært leder av et rådgiverteam i Nordea. Før det var hun konsulent i EY (Ernst & Young).

Koenig innehar en Bachelor i finans fra BI Oslo samt en Cand.merc (Master) i Finance and strategic management fra Copenhagen Business School.

Som finanssjef vil Koenig ifølge en pressemelding ha en sentral rolle i videreutviklingen av Stor-Oslo Eiendom og finansfunksjonen til selskapet. Hun vil ha det overordnede ansvaret for finansieringen av selskapets prosjektportefølje på 6800 boliger og 160.000 kvadratmeter med næringsarealer.

– De siste årene har Stor-Oslo Eiendom hatt en formidabel vekst og det har vært spennende å følge selskapet utenfra, både hva gjelder akkvisisjon av nye eiendommer, gjennomføring av byutviklingsprosjekter samt selskapets stadig tydeligere fokus på bærekraft og miljø, sier den nye finanssjefen.

– Jeg har alltid hørt mye positivt om Stor-Oslo Eiendom og teamet som arbeider der. Jeg er derfor enormt ydmyk over at jeg nå har fått sjansen til å utvikle meg videre sammen de kompetente og fremoverlente menneskene som Stor-Oslo Eiendom har, sier Koenig i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo