Stor-Oslo Eiendom ansetter ny finanssjef

Stor-Oslo Eiendom forsterker finansfunksjonen med Berit Koenig som ny finanssjef i en nyopprettet stilling.
FRA NORDEA: Berit Koenig er ny finanssjef i Stor-Oslo Eiendom | Foto: Stor-Oslo Eiendom
FRA NORDEA: Berit Koenig er ny finanssjef i Stor-Oslo Eiendom | Foto: Stor-Oslo Eiendom

Berit Koenig har de senere årene vært leder av et rådgiverteam i Nordea. Før det var hun konsulent i EY (Ernst & Young).

Koenig innehar en Bachelor i finans fra BI Oslo samt en Cand.merc (Master) i Finance and strategic management fra Copenhagen Business School.

Som finanssjef vil Koenig ifølge en pressemelding ha en sentral rolle i videreutviklingen av Stor-Oslo Eiendom og finansfunksjonen til selskapet. Hun vil ha det overordnede ansvaret for finansieringen av selskapets prosjektportefølje på 6800 boliger og 160.000 kvadratmeter med næringsarealer.

– De siste årene har Stor-Oslo Eiendom hatt en formidabel vekst og det har vært spennende å følge selskapet utenfra, både hva gjelder akkvisisjon av nye eiendommer, gjennomføring av byutviklingsprosjekter samt selskapets stadig tydeligere fokus på bærekraft og miljø, sier den nye finanssjefen.

– Jeg har alltid hørt mye positivt om Stor-Oslo Eiendom og teamet som arbeider der. Jeg er derfor enormt ydmyk over at jeg nå har fått sjansen til å utvikle meg videre sammen de kompetente og fremoverlente menneskene som Stor-Oslo Eiendom har, sier Koenig i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også