EiendomsWatch

Går fra McKinsey til stilling som finansdirektør i Rexir

Eiendomsutvikler Rexir i Bergen henter inn 26-årig talent som finansdirektør.

UTDANNET VED NHH: Johannesen har en mastergrad i Regnskap og Revisjon fra Norges Handelshøyskole. | Foto: Rexir

Magnus Johannesen (26) er ansatte som finansdirektør i Rexir. Det melder selskapet i en pressemelding mandag formiddag.

Johannesen kommer fra McKinsey hvor han har arbeidet med risikostyring, investeringsbeslutninger og strategiske endringsprosjekter.

– Vi er et selskap med store ambisjoner og som vokser fort. Det er et lykketreff å få Magnus med på laget, sier daglig leder Filip Rygg i Rexir i meldingen.

Han mener den nye direktøren har gode strategiske evner og finansielle innsikt.

– Magnus er en ung stjerne, som allerede har mye erfaring og som vil være en viktig del av det som skal skje internasjonalt, sier Rygg.
Ifølge Rexir-sjefen står selskapet og datterselskapene overfor en rekke viktige veivalg det kommende året, deriblant Vennebyen som opplever økt internasjonal interesse.

Den nye finansdirektøren sier i pressemeldingen at han tror det blir gøy å starte i jobben.

– Jeg opplever Rexir som en bedrift som vil noe mer, som vil sette avtrykk og bety en forskjell der selskapet investerer, sier Johannesen.

Rexir er et investeringsselskap med hovedkontor i Bergen. Selskapet har nærmere 6000 boliger under planlegging. Seksjaopet er i tillegg majoritetseier i flere andre selskaper som entreprenøren Rexir Bygg og barnetv-selskapet City of Friends (Vennebyen). I tillegg er Rexir en av tre aksjonærer som står bak Bergen byarena på Nygårdstangen.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger