EiendomsWatch

Etter snart 600 dager kan endelig nettverket for kvinner i eiendom igjen møtes fysisk

Onsdag samles mer enn 50 kvinner til nettverksmøte i KINE – Kvinner i norsk eiendom. Nettverket er en god arena for å pushe egne grenser, mener initiativtaker.

INITIATIVTAKERNE: Eie-sjef Hedda Ulvness, Kine Morud Aarum i Clemens Eiendom og Bahr-advokat Anne Sofie Bjørkholt tok i 2019 initiativet til etableringen av nettverket. | Foto: NTB og Joakim Karlsen

Nettverket for kvinner i norske eiendom, KINE, fikk en knallstart med sitt kickoff i februar 2020. Den gang møttes 80 deltagere til et oppstartsmøte hos Advokatfirmaet Bahr. Men så kom korona, og nettverksbygging ble digitalisert. Denne uken møtes nettverket igjen fysisk, for første gang siden pandemien stengte landet.

– Det er veldig gøy å kunne samles fysisk igjen, og det er veldig hyggelig at Entra inviterer nettverket til Rebel, sier Kine Morud Aarum. Hun er sammen med Eie-sjef Hedda Ulvness og Bahr-advokat Anne Sofie Bjørkholt en av initiativtakerne bak nettverket.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch