Ny nettavis for advokatbransjen lansert

I dag har Watch-familien i Norge blitt ytterligere utvidet. AdvokatWatch er en ny næringslivsavis, som går tett på den norske advokatbransjen.
REDAKTØR: Stian Olsen er redaktør for AdvokatWatch | Foto: Watch Media
REDAKTØR: Stian Olsen er redaktør for AdvokatWatch | Foto: Watch Media

Advokater og alle andre med interesse for den norske advokatbransjen har i dag fått en ny nettavis. AdvokatWatch er en ny næringslivsavis, som følger virksomheter og personer i advokatbransjen tett.

- Vi serverer eksklusive nyheter, i tillegg til å gi et daglig overblikk over de viktigste historiene i advokatbransjen. Vi skal skrive om strategi, konkurranse, resultater, jobbskifter og mye mer. Målet er at advokater og andre, som besøker AdvokatWatch, skal få med seg det som skjer i bransjen, sier redaktør Stian Olsen.

Det danske medieselskapet Watch Media står bak den nye nettavisen. Redaksjonen har base i Oslo og har forberedt seg godt på den ambisiøse oppgaven.

- Det er en etterlengtet dag. Helt siden jeg kom til Watch Media i april, har jeg sett fram til lanseringsdagen. Med dyktige journalister på plass, ligger alt til rette for at vi kan levere relevante historier fra advokatbransjen, fortsetter Olsen.

AdvokatWatch dekker også de viktigste sakene fra revisorbransjen hvor de største revisorselskapene har egne advokatvirksomheter.

For å få full tilgang til AdvokatWatch må man være abonnent. Det er imidlertid mulig å få gratis adgang til den nye nettavisen i en prøveperiode. I tillegg er det mulig å følge med på hva som skjer i den nye nettavisen gjennom et daglig nyhetsbrev, som er gratis. Påmelding til nyhetsbrev og prøveabonnement kan du finne på www.advokatwatch.no.

- Kvalitetsjournalistikk krever investeringer, og derfor er store deler av vårt innhold forbeholdt abonnenter. Vi tror på, at betalingsviljen til stede, hvis relevansen og kvaliteten er høy nok. Nå er det opp til oss å bevise, at vi kan lage en nettavis, som skaper høy verdi for vår målgruppe, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg.

AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge etter FinansWatch og EiendomsWatch. Watch Media er eid av JP/Politikens Hus, som er Danmarks største avishus. Selskapet driver 15 danske bransjemedier, inkludert søsteravisen AdvokatWatch, som dekker den danske advokatbransjen. Videre er Watch Media aktiv i Tyskland, hvor selskapet driver FinanzBusiness.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også