EiendomsWatch

Bonava henter markedssjef fra Røisland & Co

Maria Stensby er ansatt som markedssjef i eiendomsutviklerselskapet Bonava.

– Maria er en spennende signering. Hun kjenner boligbransjen, er faglig dyktig og rett dame på rett plass hos oss. Vi gleder oss til hun ankommer Bonava-kontoret i midten av oktober, sier salgsdirektør Rita Berg Hansen i Bonava i en pressemelding.

Stensby jobber i dag som markeds- og kommunikasjonssjef i Røisland & Co - en nisjemegler spesialisert på nybygg.

Bonava har betydelige vekstambisjoner for virksomhetene i Norge. Selskapet ønsker å bli en av landets tredje største eiendomsutviklere. Mye av veksten skal de neste årene komme på Østlandet, og selskapet bygger nå opp en større enhet i Oslo. Ved inngangen til 2020 var det syv ansatte ved kontoret i Oslo, nå er det 30 ansatte.

Boliggiganten Bonava klar for storsatsing på Østlandet 

I Bergen jobber 65 personer hos Bonava, og ifølge pressemeldingen skal det komme flere ansatte også der i tiden fremover.

Før hun jobber i Røisland & Co har Stensby blant annet vær ansvarlig for markedsføring av boligprosjekter i Oslo i JM Norge.

Mer fra EiendomsWatch

Tillitsvalgt i PBE: – Håper å unngå streik

50 Akademikerne-organiserte ansatte i Plan- og bygningsetaten i Oslo (PBE) kan bli tatt ut i streik dersom meklingen, som nå pågår på overtid, ikke fører frem, bekrefter Kaja Aubert i fagforeningen AFAG.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch