EiendomsWatch

Aglen fortsetter som Nordr-sjef

Pål Aglen fortsetter i første omgang som konsernsjef i Nordr til over sommeren 2022.

FORTSETTER: Nordr har ikke hastverk med å finne ny toppsjef. Pål Aglen fortsetter – i første omgang til over sommeren neste år. | Foto: Nordr

Pål Aglen ble konstituert som konsernsjef i Nordr da tidligere Selvaag-sjef Baard Schumann brått gikk fra stillingen i september.

Ifølge Adresseavisen har styret i Nordr nå bestemt at Aglen i alle fall får skal fortsette som konsernsjef til over neste sommer. Han fortsetter også som administrerende direktør for Nordr i Norge.

– Det er ganske lang tid, men det er et stort selskap som har vært gjennom mye. Det gir meg tid og det gir den sittende ledelsen nok legitimitet til å gjennomføre planene, sier Aglen.

Han kan ifølge avisen også være interessert i konsernsjefjobben permanent.

– Vi har en velfungerende virksomhet, som etter utkjøpet fra Veidekke har fått sterke og langsiktige eiere som forstår eiendomsbransjen godt og som gir selskapet enda større sannsynlighet for å lykkes med sin strategi. Det vil derfor være naturlig å vurdere det. Vi er nå Skandinavias tredje største eiendomsselskap, som solgte boliger for ti milliarder kroner i fjor. Det er uansett en spennende reise, sier Aglen.

Mer fra EiendomsWatch

Svensk boligaktør jakter norsk partner

Co-living-aktøren Allihoop ønsker å etablere seg utenfor Sverige. – Oslo er en veldig interessant by som vi trenger å lære mer om, sier Milad Barosen, toppsjef og medgründer, til EiendomsWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger