Aglen fortsetter som Nordr-sjef

Pål Aglen fortsetter i første omgang som konsernsjef i Nordr til over sommeren 2022.
FORTSETTER: Nordr har ikke hastverk med å finne ny toppsjef. Pål Aglen fortsetter – i første omgang til over sommeren neste år. | Foto: Nordr
FORTSETTER: Nordr har ikke hastverk med å finne ny toppsjef. Pål Aglen fortsetter – i første omgang til over sommeren neste år. | Foto: Nordr

Pål Aglen ble konstituert som konsernsjef i Nordr da tidligere Selvaag-sjef Baard Schumann brått gikk fra stillingen i september.

Ifølge Adresseavisen har styret i Nordr nå bestemt at Aglen i alle fall får skal fortsette som konsernsjef til over neste sommer. Han fortsetter også som administrerende direktør for Nordr i Norge.

– Det er ganske lang tid, men det er et stort selskap som har vært gjennom mye. Det gir meg tid og det gir den sittende ledelsen nok legitimitet til å gjennomføre planene, sier Aglen.

Han kan ifølge avisen også være interessert i konsernsjefjobben permanent.

– Vi har en velfungerende virksomhet, som etter utkjøpet fra Veidekke har fått sterke og langsiktige eiere som forstår eiendomsbransjen godt og som gir selskapet enda større sannsynlighet for å lykkes med sin strategi. Det vil derfor være naturlig å vurdere det. Vi er nå Skandinavias tredje største eiendomsselskap, som solgte boliger for ti milliarder kroner i fjor. Det er uansett en spennende reise, sier Aglen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også