EiendomsWatch

Helle Thorsdalen og Eskil Flakstad til Bakke

Bakke vokser og har tatt en strategisk beslutning om å etablere salg i eget hus. Helle Thorsdalen er ansatt for å lede satsingen. Med seg på laget får hun Eskil Flakstad og Thomas Johan Hagen.

NYE FJES: Helle Thorsdalen og Eskil Flakstad går til Bakke. | Foto: Bakke og LinkedIn

Helle Thorsdalen kommer fra tilsvarende stilling i JM Norge hvor hun har vært ansvarlig for oppbygging av intern salgsorganisasjon.

– Dette er en viktig milepæl i Bakkes historie. Vi ønsker å levere den beste kundereisen og mener det kun er mulig om vi eier hele prosessen selv. Helle har lang erfaring i å bygge opp salgsorganisasjon i eget hus og vil være en viktig brikke i dette arbeidet i Bakke, sier Morthen Bakke, konsernsjef i Bakkegruppen, i en pressemelding.

Helle Thorsdalen har mer enn 20 års erfaring med boligsalg, både som megler og fra utbyggersiden.

Med på laget har hun to prosjektselgere: Thomas Johan Hagen og Eskil Flakstad. Sistnevnte er også nyansatt og kommer fra Obos, før det Røisland & Co.

Mer fra EiendomsWatch

Tillitsvalgt i PBE: – Håper å unngå streik

50 Akademikerne-organiserte ansatte i Plan- og bygningsetaten i Oslo (PBE) kan bli tatt ut i streik dersom meklingen, som nå pågår på overtid, ikke fører frem, bekrefter Kaja Aubert i fagforeningen AFAG.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch