Anne Helene Mortensen gir seg som sjef for DNB Næringsmegling

Etter åtte år som leder for DNB Næringsmegling slutter Anne Helene Mortensen i stillingen. – Jeg ønsker å prioritere tiden min litt annerledes fremover, sier Mortensen.
Foto: DNB
Foto: DNB

I en pressemelding fra DNB forteller Mortensen om fantastiske år i selskapet.

Jeg har ennå mange år igjen i arbeidslivet, men ønsker å prioritere tiden min litt annerledes fremover, sier Mortensen i meldingen.

Hun viser til at hun er engasjert seg i kultur og lokalsamfunnet på sitt bosted.

– Jeg ønsker å bruke mer tid med de menneskene jeg har lært å kjenne i ulike sammenhenger gjennom en lang karriere, ikke minst gjennom årene i DNB Næringsmegling. Jeg har eksempelvis savnet å kunne ta aktive styreverv, sier Mortensen.

Hva hun skal gjøre fremover er ennå ikke avklart. Ifølge pressemeldingen er Mortsenen i dialog om «noen spennende muligheter, som hun foreløpig ikke kan si noe mer om».

Jeg ønsker DNB Næringsmegling og alle gode kolleger masse lykke til i neste fase, sier den avtroppende direktøren.

Fungerende styreleder, Olav T. Løvstad, for DNB Næringsmegling sier i den samme pressemeldingen at Mortensen har tilført selskapet masse og at hun har jobbet hardt.

– Som fungerende styreleder skjønner jeg hennes valg. Vi er glade for at Anne Helene fortsatt er med litt til, slik at de får overført kompetanse og lagt til rette for en god overgang. Vi ønsker Anne Helene lykke til videre, sier Løvstad.

Styret vil bruke tiden framover på å finne hennes erstatter, og Elisabeth Teigland Gjesdahl er konstituert som administrerende direktør inntil videre. Teigland Gjersdahl har blant annet erfaring fra investeringsdivisjonen og nå sist som ansvarlig for arealplanleggingen i hele DNB konsernet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også