Årstein Holthe gir seg som toppsjef Hadrian Eiendom – her er den nye sjefen

Årstein Holthe har ledet Hadrian Eiendom i 25 år. Nå mener han tiden er inne for å slippe til yngre krefter. Erstatteren er funnet internt. Samtidig har selskapet rekruttert en ny ansatt.
ENDRINGER I HADRIAN: Fra venstre; Arbeidende styreformann Årstein Holthe, ny daglig leder Atle Standnes og eiendomsrådgiver Eivind Svoen Ellingsen | Foto: Hadrian Eiendom
ENDRINGER I HADRIAN: Fra venstre; Arbeidende styreformann Årstein Holthe, ny daglig leder Atle Standnes og eiendomsrådgiver Eivind Svoen Ellingsen | Foto: Hadrian Eiendom

Atle Standnes (41) vil fra årsskiftet overta som daglig leder i Hadrian Eiendom AS.  Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har vært i Hadrian siden 2010. Ifølge en pressemelding fra selskapet har Standnes i denne perioden opparbeidet seg et renommé som en eiendomsrådgiver med tung faglig kompetanse og sterk handlekraft.

– Jeg ser frem til å gå over i en ny rolle som daglig leder. Jeg har med et sterkt lag og vil legge vekt på å finne god balanse mellom lederoppgaver og eiendomsrådgivning. Jeg er overbevist om at Hadrian har gode forutsetninger for å lykkes i markedet fremover som en ubyråkratisk, fleksibel og meget kompetent eiendomsrådgiver, sier Standnes i meldingen

Fortsetter som rådgiver og styreleder

Samtidig fortsetter tidligere daglig leder, Årstein Holthe, i en rolle som eiendomsrådgiver i Hadrian og han vil samtidig gå inn som arbeidende styreformann i selskapet. Årstein Holthe etablerte Hadrian sammen med nå avdøde Per Skaug i 1996.

– Etter å ha ledet Hadrian det meste av disse 25 årene, er det på tide å la yngre krefter overta ledelsen med nye idéer og tanker, sier Holthe. Det har vært en spennende reise så langt med rådgivnings- og reguleringsarbeid i ulike deler av Oslo, salg av blant annet Fornebu flyplass, flere av eiendommene i Bjørvika, Lodalen og Myrens verksted for Kværner, Bjerke Travbane og nå nylig salg av NRKs eiendom på Marienlyst, sier Holthe.

Ansetter jurist

For å styrke stallen i Hadrian har selskapet ansatt Eivind Svoen Ellingsen (39), jurist med kompetanse innen eiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling fra mer enn 10 år i Statsbygg.

Seks ansatte

Hadrian Eiendom AS er et næringsmeglerforetak og har i dag seks ansatte. Selskapet arbeider for tiden med prosjekter i Osloregionen, blant annet deler av Veterinærhøyskolen på Adamstuen og Circle Ks eiendom i Sandvika. Selskapet har i tillegg pågående prosjekter i Stavanger, Drammen og Hamar.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også