NREP Norge gjør endringer i ledelsen: – Vi skal fortsette veksten

NREP starter året med flere forfremmelser internt. Den neste tiden skal selskapet også utvide den norske virksomheten med flere ansettelser.
FORFREMMET: F.v.Pål Valgermo, Harald Haakonsen og Stian Juel Sørensen | Foto: NREP
FORFREMMET: F.v.Pål Valgermo, Harald Haakonsen og Stian Juel Sørensen | Foto: NREP

2021 var et godt år for NREP, som nå forvalter over 14 milliarder euro internasjonalt. Også i Norge fortsetter NREP å øke aktiviteten betydelig.

– Vi har lagt bak oss et svært spennende år, hvor vi har utvidet porteføljen med prosjekter som Oslobolig, studentboliger i Trondheim og hotellkjøp i Drammen. Det har også vært god fremdrift for Logicenters, som har signert flere spennende leietakere som det skal bygges nytt for i det kommende året. Vi har befestet vår posisjon i Norge og legger nå til rette for videre vekst i 2022, sier partner og leder av NREP Norge, Jens Petter Hagen, i en pressemelding.

Ny D&I-direktør i Norge

Hagens ansvar som øverste ansvarlig for opportunistiske investeringer i Norge, overtas nå av Stian Juul Bøe Sørensen. 

Sørensen har vært ansatt i NREP i over fem år og har vært en sentral del av NREPs norske reise. Nå blir han en av spydspissene i arbeidet med å fortsette fremgangen i det norske markedet.

– Vi er veldig glade for at Stian har takket ja til stillingen. Han tilfører sterk analytisk kompetanse og faglig innsikt. I tillegg er Stian en person som har et verdisyn i tråd med NREPs filosofi som er forankret i tillit, omsorg og nytenkning, sier Hagen.

Forfremmer talenter

Også andre steder i NREP Norge gror det på talentsiden. I transaksjonsteamet rykker blant annet Harald Haakonsen opp fra stillingsnivået associate til manager. I selskapets boligteam forfremmes også Pål Valgermo til manager.

– Det er et viktig prinsipp i NREP at ansatte skal få mulighet til å utvikle seg. Vår ambisjon er at alle vi ansetter skal få muligheten til en lang karriere innad i selskapet, sier Hagen.

Skal ansette flere

Den neste tiden skal NREP Norge vokse betydelig på personalsiden – minst 10 nye medarbeidere skal på plass. Det betyr at nesten samtlige avdelinger utvides.

– En ambisjon om mer enn 10 nye medarbeidere i løpet av 2022 illustrerer ambisjonsnivået vårt i årene som kommer. Vi trenger dyktige og fremoverlente talenter som evner å finne gode investeringsmuligheter samtidig som fokus på bærekraft og vårt sosiale ansvar ivaretas, understreker Hagen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også