EiendomsWatch

Heimstaden henter inn omstridt, avgått sjefstrateg fra Nordea

Heimstaden får inn to nye toppnavn, blant andre Andreas Steno Larsen, som gikk av som sjefstrateg i Nordea etter å ha publisert en omstridt analyse hvor han stilte spørsmål ved hvor effektiv koronavaksinen er.

TIL HEIMSTADEN: Andreas Steno Larsen har fått ny jobb etter å ha sluttet i Nordea etter omstridt analyse. | Foto: PR/Nordea

Ivar Tollefsens Heimstaden melder om to rekrutteringer i sin nye avdeling for strategi og fusjoner og oppkjøp.

Heimstaden henter blant annet inn Andreas Steno Larsen, som nylig gikk av som sjefstrateg i Nordea. Han sluttet der etter en omstridt analyse hvor han stilte spørsmålstegn ved effekten av covid-vaksinene. I analysen stilte forfatterne Steno Larsen og Martin Enlund også spørsmålstegn ved offisielle smittetall og kom med en referanse til Nürnbergprosessen.

Simon Fallmann Bech er også ansatt. Han kommer fra FIH Partners og får en lederrolle i teamet.

– Vi er glade for å ønske Andreas og Simon velkommen til Heimstaden. Andreas er blant de mest kompetente analytikerne i Norden og vil spille en viktig rolle når det gjelder å utforme vår investeringsstrategi og sikre konsistent evaluering av risikojustert avkastning ved å ta hensyn til makro og finansiell risiko på tvers av markedene vi er til stede i. Simon er et av de største talentene på M&A-scenen i Danmark, og jeg er sikker på at han vil tilføre verdi til utviklingen og gjennomføringen av vår investeringsstrategi og M&A-prosesser, sier investeringsdirektør Christian Fladeland i en pressemelding.

Begge starter i selskapet 1. februar.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch