EiendomsWatch

Siraj-rådgiver ny utviklingssjef i Obos Eiendom

Etter ett år som rådgiver for konsernsjefen har Adrian Finvold rykket opp til sin egen sjefsstilling for næringsdelen av Obos-systemet.

Adrian Finvold har blitt utviklingssjef i Obos Eiendom etter ett år som rådgiver for konsernsjef Daniel Siraj. Før dette jobbet Finvold som prosjektutvikler for Obos med utvikling av boliger i tidlig fase. | Foto: Obos

Obos kunngjør rolleskiftet til Adrian Finvold på sin egen nettside.

– Planen var å jobbe som rådgiver lengre enn et år, men da stillingen som utviklingssjef ble lyst ut så måtte jeg bare gripe den muligheten også. Det er regulering og utvikling jeg ønsker å jobbe med og brenner for, sier Finvold via meldingen fra selskapet.

Januar 2021 ble han rådgiver for konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj. Som utviklingssjef i Obos Eiendom får Adrian i stedet ansvar for et team som jobber med ulike utviklingsprosjekter.

Ifølge Obos er oppgaven varierende og spenner over et stort område: alt fra vurdering av nye muligheter, planlegging og regulering av enkeltprosjekter, til å delta med næringskompetanse inn i større byutviklingsområder som Obos jobber med, for eksempel Ulven og Fornebu.

Obos Eiendom utgjør næringsdivisjonen i konsernet, med ansvaret for alle næringseiendommene til Obos.

– Jeg har satt meg som mål om å bedre samarbeidet mellom divisjonene bolig og næring. Alle i Obos jobber for å bli et mer styrket #ettobos, sier Finvold i pressemeldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch