Siraj-rådgiver ny utviklingssjef i Obos Eiendom

Etter ett år som rådgiver for konsernsjefen har Adrian Finvold rykket opp til sin egen sjefsstilling for næringsdelen av Obos-systemet.
Adrian Finvold har blitt utviklingssjef i Obos Eiendom etter ett år som rådgiver for konsernsjef Daniel Siraj. Før dette jobbet Finvold som prosjektutvikler for Obos med utvikling av boliger i tidlig fase. | Foto: Obos
Adrian Finvold har blitt utviklingssjef i Obos Eiendom etter ett år som rådgiver for konsernsjef Daniel Siraj. Før dette jobbet Finvold som prosjektutvikler for Obos med utvikling av boliger i tidlig fase. | Foto: Obos

Obos kunngjør rolleskiftet til Adrian Finvold på sin egen nettside.

– Planen var å jobbe som rådgiver lengre enn et år, men da stillingen som utviklingssjef ble lyst ut så måtte jeg bare gripe den muligheten også. Det er regulering og utvikling jeg ønsker å jobbe med og brenner for, sier Finvold via meldingen fra selskapet.

Januar 2021 ble han rådgiver for konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj. Som utviklingssjef i Obos Eiendom får Adrian i stedet ansvar for et team som jobber med ulike utviklingsprosjekter.

Ifølge Obos er oppgaven varierende og spenner over et stort område: alt fra vurdering av nye muligheter, planlegging og regulering av enkeltprosjekter, til å delta med næringskompetanse inn i større byutviklingsområder som Obos jobber med, for eksempel Ulven og Fornebu.

Obos Eiendom utgjør næringsdivisjonen i konsernet, med ansvaret for alle næringseiendommene til Obos.

– Jeg har satt meg som mål om å bedre samarbeidet mellom divisjonene bolig og næring. Alle i Obos jobber for å bli et mer styrket #ettobos, sier Finvold i pressemeldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

ÅRET RUNDT: Thor Thoeneie forteller at han badet året rundt - uansett. Her fra Cannes under Mipim i mars. | Photo: Privat

Oslo Airport City-sjefen: – Vi arbeider med planer for utvikling og utbygging av inntil en million kvadratmeter

Thor Thoeneie mener sosial- og økonomisk bærekraft konsekvent får for lite oppmerksomhet, noe som blant annet går utover utbyggernes forutsigbarhet. – Private utbyggere sitter på all risiko, sier han.

For abonnenter

Les også