Tre nyansettelser i Stor-Oslo Eiendom

2022 er ungt, men Stor-Oslo Eiendom har rukket å få inn tre prosjektledere som er nye av året.
ÅRSFERSKE KOLLEGAER: Knut Hvattum, Oscar Karlsrud og Marius Hole Isager er alle ansatt som prosjektledere i Stor-Oslo Eiendom med tiltredelse i januar og februar i år. | Foto: Stor-Oslo Eiendom
ÅRSFERSKE KOLLEGAER: Knut Hvattum, Oscar Karlsrud og Marius Hole Isager er alle ansatt som prosjektledere i Stor-Oslo Eiendom med tiltredelse i januar og februar i år. | Foto: Stor-Oslo Eiendom

Mandag melder selskapet om tre av deres nyeste ansatte:

  • Marius Hole Isager (28) begynte i stilling som prosjektleder i januar.

Isager kommer fra stillingen som prosjekteringsleder hos JM. Isager har en bachelorgrad som byggingeniør fra Høgskolen i Bergen og en master i eiendomsutvikling fra Heriot Watt University.

– Etter å ha fulgt selskapet i flere år er jeg glad for å kunne bli en del av en så fremoverlent og kunnskapsrik gjeng. Stor-Oslo Eiendom har de siste årene tatt rollen som en av de mest ambisiøse eiendomsutviklerne i regionen. Jeg ser virkelig frem til å jobbe med spennende prosjekter sammen med så dyktige medarbeidere, sier han via pressemeldingen.

  • Oscar Karlsrud (29) startet også i januar som ny prosjektleder.

Karlsrud kommer fra stillingen som prosjektleder hos Scandinavian Development / Constructive Development. Han er utdannet fra NMBU med en mastergrad i eiendom.

– Stor-Oslo Eiendom er en målrettet og fremoverlent eiendomsutvikler med høy kompetanse som ønsker å gi noe tilbake i byutviklingen. Selskapet er godt rigget for fremtiden og har bærekraftige verdier, sier Karlsrud via meldingen.

  • Knut Hvattum (37) er sist ankomne som prosjektleder i Stor-Oslo Eiendom i februar.

Hvattum kommer fra stillingen som prosjektleder hos Obos Nye Hjem. Han er utdannet ved Høgskolen Sør-Trøndelag og Berkeley som ingeniør, med master i Teknologiledelse og Project mangement.

– Jeg gleder meg veldig til å bli del av Stor-Oslo-teamet. Stor-Oslo Eiendom har en strategi og visjon som jeg virkelig tror på. De har en svært spennende prosjekt-portefølje, og er samtidig opptatt av både miljø, bærekraft og proptech. Jeg ser frem til å bidra inn i prosjektene med min erfaring og lære mer fra et svært dyktig og sammensatt team, sier Hvattum via pressemeldingen.

Administrerende direktør Mathis Grimstad kommenterer nyansettelsene i meldingen på følgende vis:

– Vi har store forventninger til alle, og vi ser frem til deres bidrag i organisasjonen fremover. Alle tre er nå på plass og er godt i gang med respektive prosjekter. Vi er veldig fornøyd med ansettelsene, og samtlige vil styrke våre prosjektteam. Vi er sikre på at de vil bli gode bidragsytere til Stor-Oslo-kulturen, sier Grimstad.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også